Ha egy férfi naponta 2x3 ejakulál attól még képesek a spermái a megtermékenyítésre?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 16:30
21/25 anonim válasza:
Szegény bnőd :(! Lehet úgy van vele míg terhes addig sem terrorizálja minden napa férje.Te jég ezt ki nem bírnám..NA meg terhesen minden nap pf...
22/25 A kérdező kommentje:
Mennyi az esélye mégis ezekkel az esélyekkel a teherbe esésre?
2011. okt. 23. 14:31
23/25 A kérdező kommentje:
Egyébként nem mondhatok rosszat a férjéről a fizetését mindig hazaadja! A kislányukkal rengeteget foglalkozik!
segít a háztartásban ,és én személyesen ismerem higgyétek -el nem rossz "figura" Nem iszik nem dohányzik nem agreszív pali.
2011. okt. 23. 14:36
25/25 anonim válasza:
olyan mint egy gyerek. Ha nem kap elég szeretetet "anyutól", akkor valami "rosszal" kell lefoglalnia magát. Szerintem tipikus példa arra, amikor az apa érzi, hogy háttérbe kerül a gyermeke miatt, és valahogy le kell vezetnie a feszültséget, valami olyannal, amiről tudja, hogy tilos, hogy nem helyes.
Most nagy okosságot írtam, de a megoldást én sem tudom.:)
Amúgy szerintem kevesebb a termékeny sperma, de attól még simán összejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!