Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy férfi naponta 2x3...

Ha egy férfi naponta 2x3 ejakulál attól még képesek a spermái a megtermékenyítésre?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 16:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Jaj tényleg : terméketlent akartam írni!

Köszi Második!

2011. okt. 21. 16:58
 12/25 A kérdező kommentje:
mondtam a barátnőmnek hogy lehet a férje nem is igazán szeretné a második babát , mert ha valóban szeretné türtőztetné magát legalább napi 1-re csökkentené az ejakulációk számát.
2011. okt. 21. 17:02
 13/25 A kérdező kommentje:
de azt mondta szeretné a férje főleg egy kisfiút hát nem tudom így biztos nehezen fog összejönni az biztos
2011. okt. 21. 17:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Én sajnálom azt a nőt! Egy igazi csődörrel él együtt! Már bocsi de ez a véleményem.
2011. okt. 21. 17:06
 15/25 A kérdező kommentje:

amúgy rendes ember szereti a családját ez kívülállóként és a barátnőm elmondása alapján is egyértelmű.

csak szegény barátnőmet sajnálom mikor eljön hozzánk és nálunk ugye itt a pici baba akkor annyira látszik az arcán hogy mennyire is szeretne ő is újra egy babócát. van már egy 6 éves lányuk

2011. okt. 21. 17:13
 16/25 A kérdező kommentje:
még szerencse hogy az enyém kevesebbel is beéri:)))))))))
2011. okt. 21. 17:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Bennem, felmerűl a kérdés, hogy mi volt az első előtt, nekik van egy gyerekük, és ilyen igényei nyilván voltak, mert ez a korral ha joltudom csökken és nem nő?! Tehát nekem, az a véleményem, hogy ha egy sikerült akkor kettő is össze fog jönni!!! Számomra nagyobb kérdés, hogy érdemes-e szülni még egy gyereket egy olyan pasinak, aki napi min 2x kiveri a gép előtt, ha nem kap szexet, és közli a feleséggel, akinek szerintem, nem a szex a legfontosabb egy gyerek mellett, és közli, hogy örüljön, hogy nem megy máshová?!!! Lehet lesz olyan a két gyerek mellett, hogy napi egyre sem lesz energiája a feleségnek, akkor megy is máshová, és majd örüljön neki, hogy haza megy???! Bocsánat a nyíltságért, de nekem ez furcsa!!!
2011. okt. 21. 17:18
 18/25 A kérdező kommentje:

Első gyerekük nem így jött össze azt nagyon akarták és ott nem voltak ilyen problémák, de mióta megszületett Lili azóta a férje egyre jobban rákattant az xxx filmekre. És azóta drasztikusan megemelkedett a szexuális étvágya a férj egyre többet akart a barátnőm pedig kevesebbet.

Azt mondta neki nagyon szereti őket tudja ha félre kef...e nagyon sokat veszítene számára a legfontosabb dolgot a családját így inkább filmeken éli ki magát de szüksége van rá ez van és kész.

2011. okt. 21. 17:28
 19/25 anonim ***** válasza:

17:06-os vagyok.

Nem betegség ez már szerintetek? Valami biztos nem stimmel azzal az emberrel!

2011. okt. 21. 18:42
 20/25 anonim ***** válasza:
17:18-as vagyok, hát egyre inkább azt érzem, nem túl boldog a barátnőd ebben a kapcsolatban, a gyerektől pedig szerintem nem lesz jobb a kapcsolat! Sőt.... Szerintem inkább a kapcsolatot hozzák rendbe, és ha sikerül, akkor mind a ketten ugyan annyira akarják majd a gyereket, mert addig nincs értelme próbálkozni, de örülhet, hogy van egy ilyen barátnője, aki a szívén viseli a sorsát!!!
2011. okt. 21. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!