Lesz mostanában valakinek inszeminációja?
Igazából még nincs veszve, mert még csak barnázok tegnap óta, de csak kicsit, szóval még nem vér, de szerintem csak a Duphaston tartja vissza a menzit, mert még a doki szerint 2 nap múlva teszteljek és ha akkor is negatív akkor kell abbahagynom a szedést.
A 3. inszemes voltam.Neked utolsó nagyon drukkolok!!!Meg persze mindenkinek!!
3. inszemes vagyok!Ma megjött :-(!!
Nem adjuk föl lányok, tovább kell menni és sikerülni fog!!
Az egyik ismerősöm 4 inszem után és fél lábbal a lombik előtt most lett természetes úton terhes,úgyhogy mindig van remény erre is!Persze, ha nincs olyan szervi baja az embernek!!
:( :( :(
Remélem legközelebb mindenki jobb hírrel szolgál. Hétfőn valószínűleg én is azt írom majd, hogy nem sikerült. Nagyon mensis előjeleim vannak sajnos... :( :(
3.inszemes vagyok:
Ne add fel!Még sikerülhet!!Én 2 hét múlva megyek a 4.-re, aztán lombik!Valamelyik majdcsak összejön!Drukkolok mindenkinek!!!
Sziasztok!
Sajna nekem sem jött össze. Majd talán legközelebb... :( :(
Utolsó előtti voltam... :(
Sajnálom, hogy neked sem sikerült. Pedig annyi sikeres inszeminációról lehet hallani...
Legközelebb! Fel a fejjel! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!