Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehetett? 3 órán kereszt...

Mitől lehetett? 3 órán keresztül szúrt mind2 petefészkem. Miért? Babát szeretnénk de 5 hónapja semmi. Mért?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől lehet, nekem is volt ilyen, de sajnos megjött. Hallottam másnál viszont, hogy terhes lett. Mi is 6. hónapja szeretnénk. Nekünk, ha most nem jön össze, megyek clamidia tesztet csináltatni, mert a gyulladás is okozhat meddőséget és néha furcsa alhasi fájdalmam van, de más gyulladásom nincs.
2009. máj. 2. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a középidőben szokott ilyen lenni 2-3 napig is.Volt már,hogy csak a No-spa segitett,annyira fájt!

Az orvos se tudja,miért,mert nincs semmi bajom.

2009. máj. 2. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok, azt kifelejtettem, hogy peteérés után éreztem petefészek szúrkálást egészen a menzeszig.
2009. máj. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!