Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok úgy babát hogy a...

Vállalnátok úgy babát hogy a párotok elég agresszív lesz amikor veszekedésre kerül sor?

Figyelt kérdés
Értem ezt azalatt, hogy amikor dühös és épp ami a kezében van azt eldobja, neki vágja a falnak, vagy le a földre vagy pl meglök és elesel a földre, vagy pl erősen megszorítja a karod stb. Belehet vállalni egy ilyen kapcsolatban babát?
2011. okt. 18. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na az ilyen felfogásúak miatt van annyi depressziós meg torz világnézetű gyerek!:(

Ne haragudj meg Kedves Kérdező de hogy juthat egyáltalán eszedbe hogy szülj neki?És egyáltalán hogy bírsz vele lenni?Ez baromi sz*r magyarázat hogy de ha nyugodt akkor cukimuki!Majd ha egyszer beveri az orrod és lenyugszik akkor is ezt fogod mondani?

Egy gyereknek kiegyensúlyozott szülő kell!Abból is kettő,nem egy!!!!!!Nyugodt légkör,ahol apa és anya egy pár!Marha jót fog tenni a gyereknek ha azt hallgatja majd időközönként hogy apa elmebeteg,anya meg retteg!úristen RETTEGSZ!Hát ha ez nem elég akkor mi kell ahhoz hogy ott hagyd ne haragudj?

bocsánat ha alpári a kommentem de a plafonon vagyok az ilyen kérdésektől!

Tudod az én apám feszt üvöltözött kiskoromban!Amióta az eszemet tudom mindig ordibálva tudja csak megoldani a problémát és ha anyám nem úgy mozdul vagy szól még neki áll fentebb!Nem vagdal semmit sehova csak ordít!Anyut sose bántotta engem viszont rendszerint!Tudod milyen lettem?

Ugyan olyan mint az apám!Mindent ordítással oldottam meg és egy pillanat alatt a plafonon tudok lenni és rettegek a gyerekvállalástól mert nem akarom hogy a gyerekem is így nőjön fel!!Szerencsére olyan párom van aki csodával határos módon hatalmasat változtatott rajtam és szépen lassan leszokom erről a viselkedésről!Eszembe nem jutna előbb gyereket csinálni!!!!!!!!

26 L

2011. okt. 18. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

átérzem a helyzetedet teljes mértékben, és azt is tudom hogy a mai napig reménykedsz hogy hátha a gyerek után jobb lesz. NEM!!! az ilyenek nem javulnak meg soha! csak rosszabb lesz a helyzeted ha vele maradsz! én azt tanácsolom hogy menekülj! és ezt szó szerint értettem! hagyd ott amíg tudod, kérj segítséget, de ne élj egy ilyen emberrel! találni fogsz egy olyat akinek minden gondolkodás nélkül fogsz gyereket szülni!

én tavaly decemberben hagytam ott egy közel 10 éves kapcsolatot, csak veled ellentétben nekem van két gyerekem is attól az állattól. mégegyszer azt tanácsolom hogy hagyd el mielőtt késő lenne! kérlek fontold meg amit írtam!

2011. okt. 18. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy egy ilyen féfrfinek szüljek. Sőt, még csak nem is élnék vele.
2011. okt. 18. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy egy ilyen férfinek szüljek. Sőt, még csak nem is élnék vele.
2011. okt. 18. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem !
2011. okt. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!