Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek egyáltalán valaha is...

Lehetek egyáltalán valaha is terhes?

Figyelt kérdés
fél éve próbálkozunk a barátommal és nem esek teherbe, orvosnál jártam már de azt mondta hogy nincs semmi baj. :(
2011. okt. 18. 09:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
most olyan kb 2 napja mintha fájna a derekam vagy a vesém. de a munkám is közre játszik mert nagyon stresszes a munka időszakom. ugy nem is lehet teherbe esni igaz? vagy nem jól tudom?
2011. okt. 18. 10:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem. Nem azt írtam h azért nem lesz terhes mert visszafolyik. Hanem azt írtam ha rögtön wcre megy kevesebb az esélye. Nemhiába mondják dokik h együttlét után gyertyába kell állni. De lehet akkor a dokik is hülyék
2011. okt. 18. 10:29
 23/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de még meg sem köszöntem a válaszokat :) Úgyhogy köszönö9m szépen mindenkinek :))
2011. okt. 18. 10:48
 24/28 anonim ***** válasza:
Gyertya, nem gyetya.... Akinek jön a baba, anélkül is jön...
2011. okt. 18. 11:52
 25/28 anonim válasza:

Nagyon szívesen válaszoltunk, köszönni nem szükséges, de pontozni annál inkább :D

És sok szerencsét az áldott állapot eléréséhez!

2011. okt. 18. 12:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Óóó, hát fél év az nem idő, persze, hogy lehet gyereked. Nekünk sem jött 1,5 évig, tiszta ideg voltam, pedig az ég világon minden eredményünk jó volt. Csak egy valami, amit nem néztek, a PCT(postcoitalis), amikor a hüvelyben olyan anyag alakul ki, ami megöli a spermiumokat, és nem jutnak a méhbe. Ez egyébként elmúlik, ha fél évig gumial szeretkezik az ember. Mi az inszeminációt választottuk, mert türelmetlenek voltunk, és az első sikerült!!:))

Most pedig van egy 6 hetes kis bőgőmasinám, aki mellett szinte nincs egy szabad percem sem...néha titokban visszasírom, amikor kettesben romantikáztunk még a párommal, és azt csináltunk, amit akartunk. Szóval türelem, és addig is élvezd a szabadságot!!

2011. okt. 18. 13:21
 27/28 anonim válasza:
Nekem 6 év alatt 2 partnerem volt.Az elsővel 3 évig voltam együtt,az utóbbival pedig MÁR 3 éve tart a kapcsolatom.Tavaly szeptemberben sikerült teherbe esnem először,hat év próbálkozás után,de 11 hetesen elvetéltem.Aztán volt egy méhen kívülim is.Én is tartok attól,hogy nem lehet babám többé,mert ráadásul méh-rendellenességem is van,ezért pláne nehéz teherbe esnem.A párommal tökéletes a harmónia,és maga a kapcsolat is,nagyon szeretnénk babát.Remélem megadatik.
2012. jan. 2. 18:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Tudom h regi a kerdes :) es remelem azota osszejott :) de nalunk is igy volt csak epp majdnem ket evig es orvosnal is vtunk....es most ket evvel kesobb mikor mar szinte lemondtunk rola osszejott :) azt mondta a doki h ,,ossze kell szokni'' a kemiai resznek is :)
2015. ápr. 30. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!