Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e ugy terhes ha még...

Lehetek-e ugy terhes ha még egyáltalán nem volt menstruáciom és a sex sem volt hosszu?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehetsz.(ha lány vagy)
2011. jan. 6. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, hány éves vagy, hogy még egyáltalán nem menstruáltál?

Egyébkét lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. A menstruációt megelőzi a peteérés, tehát mikor először menstruálsz, már volt egy peteérésed. És létezik előváladék is, ami ad némi esélyt a terhességre. De tényleg kicsike az esélye.

2011. jan. 6. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Menstruáció nélkül mondjuk nehézkés, de ha valamilyen véletlen oknál fogva épp most volt az első peteérésed (amit nem tudhatsz), akkor van rá némi esély, de igen kevésnek gondolom ezt az esélyt.
2011. jan. 6. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Uramatyám...
2011. jan. 7. 04:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ártana a szexelés előtt tanulmányozni a biológiakönyvedet.

A terhesség akkor is létrejöhet, ha még nem volt menstruációd, hiszen a terhességhez érett petesejt kell, és az első menstruáció ELŐTT érik az első petesejt.

A szex hossza az égvilágon semmit nem befolyásol. Lehet órákig szeretkezni, aztán a végén megszakítani (ez sem védekezés csak egy példa), meg lehet telibetalálni 1 perc alatt is.

Kérlek legyél felelősségteljesebb, miért játszol az életeddel? Komolyan akarsz gyerekként egy gyereket?

Mutogatást, hogy milyen ostoba k.va vagy?

Ugye nem. Ha már sajnálatos módon úgy látod hogy ideje szexelni, akkor védekezz!!

TE védekezz és ne bízd soha a fiúra, mert neked sokkal sokkal több a veszítenivalód.

2011. jan. 7. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég...én 11 évesen kezdtem menstruálni....nem akarom tudni, mennyi idős vagy..:(
2011. jan. 7. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen menstruáltam először, szóval nem kell "elásni" a kiscsajt! :)
2011. jan. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!