Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történt a TEHERBEESÉS...

Mi történt a TEHERBEESÉS topikkal. Már alig válaszolnak itt az emberek. Ennyi embernek sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Már több kérdést is tettem fel a hétvégén és mindegyikre 0 válasz érkezett. De látom itt a többi kérdésnél is, hogy 1,2,3 válasz érkezik. Régen sokkal több volt a kérdésekre a válasz. Tényleg csak ennyien maradtunk volna? Ennek valahol örülök, de valahol nem mert nincsenek normális tanácsok, válaszok. Amikor ide kerültem akkor csomót lehetett olvasni arról, hogy ki milyen praktikákat vet be, teák, bogyók stb. Most már csak olyan kérdések vannak, hogy "baj ha a bugyimra kerül a sperma, lehetek úgy is terhes stb". Szomorú vagyok.
2011. okt. 17. 13:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én még ha teherbe is esnék(ami sajnos nem sikerül),vissza jönnék ebbe a topikkba mert nagyon megszerettem és sokat tanultam,és ha tudnák segíteni másoknak segítenék.

Persze néha kiborítanak a kérdések,de néha felvidulok olyanokat bírnak kérdezni :)

2011. okt. 27. 18:56
 22/24 anonim válasza:
sajnos tényleg esett a színvonal.
2011. okt. 28. 07:59
 23/24 anonim ***** válasza:
szerintem is azért nincsenek már annyian,mert annyi ugyanolyan unalmas kérdés van.főleg a Szerintetek terhes vagyok? típusú kérdésekre gondolok.
2011. okt. 28. 08:21
 24/24 Szundika20 ***** válasza:
Sziasztok! esetleg jár még ide vlki?Ha lehetne lenne egy kérdésem privibe ha szívesen válaszolnál rá akkor írj létszíves....
2011. okt. 31. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!