Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történt a TEHERBEESÉS...

Mi történt a TEHERBEESÉS topikkal. Már alig válaszolnak itt az emberek. Ennyi embernek sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Már több kérdést is tettem fel a hétvégén és mindegyikre 0 válasz érkezett. De látom itt a többi kérdésnél is, hogy 1,2,3 válasz érkezik. Régen sokkal több volt a kérdésekre a válasz. Tényleg csak ennyien maradtunk volna? Ennek valahol örülök, de valahol nem mert nincsenek normális tanácsok, válaszok. Amikor ide kerültem akkor csomót lehetett olvasni arról, hogy ki milyen praktikákat vet be, teák, bogyók stb. Most már csak olyan kérdések vannak, hogy "baj ha a bugyimra kerül a sperma, lehetek úgy is terhes stb". Szomorú vagyok.
2011. okt. 17. 13:24
1 2 3
 11/24 Szanka ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nah pont az előbb olvastam a belinkelt kérdést! Lefárasztott...

Nem tom én nem olyan régen vagyok itt fent, kb egy-két hónapja. De tényleg akkor alighogy felraktam egy kérdést, már válasz is érkezett rá, számomra hasznos! De most tiszta pangás van, sajnálom...

2011. okt. 17. 17:36
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor egy friss anyag, ha még nem olvastátok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

idézet belőle: nem kamu....szóval akkor szerintetek nem lehet terhesség???

hát nagyon remélem meg utána ki is folyt az a kicsi is....meg megtöröltem magam jól

Biztos, hogy ilyenektől vársz választ? Bár mint látod, fogadjunk, hogy ezt a védekezési módot még nem is ismerted!!!!!!! :) Eltaláltam?

2011. okt. 17. 18:13
 13/24 A kérdező kommentje:
most szült 2 hete és ide ír, hogy lehetséges hogy újra teherbe esett? komolyan mondom kezdek félni az emberektől.
2011. okt. 17. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem szeretek már választ irni ebbe a témakörbe, mert az kérdezők többsége orvosi pontossággal elvárja, hogy igy interneten keresztül megmondjam, hogy terhes-e vagy sem. Tesztelni persze nem akar...
2011. okt. 17. 19:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó belinkelt kérdés volt a kedvencem... :D

Sajnos én is azt veszem észre, hogy a normális emberek akik esetleg tudnak válaszolni a normális kérdésekre, már be se néznek ide.

2-3 napja írtam egy kérdést reggel, este kaptam rá egy normális választ. A kérdésem nem volt sem abszurd, se nem olyan amit már mások 25-ször feltettek, egyszerűen csak nem volt ember aki elolvassa.

Úgy sajnálom, hogy így tönkre ment ez a kategória.

2011. okt. 27. 13:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek,sajnos egyre több, azaz a többség kérdés kiábrándító ezért én is egyre kevesebbszer járok fel ide. Annyi de annyi kérdés merül fel nap mint nap amiket már régen is feltettek és egyértelmű válaszokat kap ha visszaolva mégis felteszi,agyam eldobom. :D Nem akarok én bántani senkit,de az is elég gáz mikor tényleg jönnek ezek: együtt voltam párommal,belém... , nem védekeztünk félek hogy terhes vagyok.... Sokan vannak itt akik meg hiába próbálkoznak nem jön a baba és elkeserít mikor fiatal tinik írkálnak ide azon aggódva hogy terhes vagy sem mivel nem védekeztek! És egyre több miért nem tanulnak mások hiábiból olvashatnak itt eleget. Na most felhúztam magamat.
2011. okt. 27. 13:57
 17/24 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.Kb 10hónapja aktív használója vagyok ennek az oldalnak,de csak csúszik lefelé a színvonal..Ugyanolyan kérdések tömkelege (terhes lehetek?ezek már tünetek?mikor teszteljek?) jellemző mostanában.A kedvencem az amikor egyértelműen pozitív a teszt és ezt feltöltik,hogy segítsen az ember eldönteni.(nem értem,ha bizonytalanok miért nem csinálnak még egy tesztet!A dobozra pedig egyértelműen rá van írva minden.)Én többször tettem fel ezektől eltérő kérdést pl.alternatív gyógymódok,gyógynövények stb,de alig kaptam rá 1-1 választ...Csak azon csodálkozom,hogy erre a sok nevetséges kérdésre miért jön annyi válasz...Úgy látszik inkább erre vevők az emberek..
2011. okt. 27. 14:23
 18/24 anonim válasza:

Sziasztok !

Én kb 2 hete kezdtem el olvasni a "Teherbeesés" témát.

Sajnos elég hamar kiábrándultam, és maradtam az orvosi könyveknél és az orvos által írt blogoknál. Most aktuális nálunk a Családalapítás és siralmas, hogy a fiatalka leányzók... Áh, inkább nem is írom le :)

Szóval bízom benne, hogy rábukkanok azért a közeljövőben hasznos kérdésekre is :)

2011. okt. 27. 15:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Én fél éve vagyok aktívabb itt, mióta babát tervezünk.Van nálam is,hogy egész nap majdnem itt búlyom a netett de van,hogy napokig fel se jövök mert ugye van az embernek egyéb más dolga is.Engem még kérdező nem akasztott ki mert hülyeségre rá se megyek.Csak olyanra megyek ami engem is érdekel és érdekel a statisztika is,hogy hányan teszteltek az aktuális hónapban pizitívat.Sajnos nagyon sokan nem válaszólnak,hogy mit tesztelnek,mi lett az eredmény.Ez bosszant engem,mert feltették a kérdést,mi válaszóltunk nekik és már szurkolok neki,együtt érzek vele és nem írja meg a végén mi lett vele.:(Én mindig figyelek arra,hogy visszatérjek a kérdésemhez és végső választ adjak.
2011. okt. 27. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Megírom,mi az Én véleményem!Mi 2 éve próbálkozunk sajna sikertelenül tehát én sem ma kezdtem itt a Gyk-n.Az a meglátásom,hogy az a baj,hogy mindig és mindig csak ugyan azok a kérdések és sajna nagyon sok ember nem keres rá a keresőbe(,persze vannak egyedi kérdések ez megértem)!Szóval szerintem belefáradtak már az emberek abba,hogy lehetek-e terhes vagy a szerintetek ez pozitív és stb. kérdésekbe..!

Sajna nekem is csak 1-3 válaszok jönnek,DE nem hiszem,hogy mind teherbe estek volna,mert akkor nem 8 hétre kaptam volna időpontot a Kaáliba...!

2011. okt. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!