Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn kellett volna megjönnie...

Hétfőn kellett volna megjönnie. Negatívak a tesztek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még ha kibírom hétfőig, akkor akarok csinálni mégegy tesztet. Ha az is negatív, megyek az orvoshoz. Attól félek (mert már hallottam ilyet) hogyha baba van, fordult már elő, hogy az orvosi vizsgálat után vetélt el valaki. Ugye ilyenek miatt ne féljek? Nyugtassatok meg kérlek! A másik problémám, hogy semmilyen tünetem nincs mostmár. Előfordulhat, hogy így is terhes vagyok?
2009. máj. 1. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ez érdekes,ha nem jött meg,akkor terhességet kell mutasson a teszt!Milyen tesztet használtál?Vegyél egy másikfajtát és azt próbáld meg!Szoritok,hogy baba legyen!
2009. máj. 1. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem ne aggódj!Bár csak az én példámat tudom neked felhozni,én az első terhességemnél ugyanígy jártam, nem éreztem semmit,csak fáradt voltam,de nem gondoltam terhességre,majd nem jött meg és csak a 4. teszt mutatta ki a + eredményt,de akkor már 2 hét telt el.Ne aggódj,szerintem várj még kicsit biztosan + lesz!Legalábbis szorítok neked!Írd meg mi lett!Szerintem baba van:)
2009. máj. 1. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólsz az orvosnak mi a feltételezésed nem fog hüvelyi ultrahangot csinálni csak hasit,de ha nagyon korai a terhesség nem fogja még látni csak,hogy meg van vastagodva a méhfal.Lehetséges hogy később volt peteérésed?és nagyon friss még teszt sem mutatja.
2009. máj. 1. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóhoz csatlakozok én is.

Nekem a 10 napos terhességet nem mutatta ki tesz..Kb.15 naposan volt halvány,rá pár napra lett erős a csík.Szerintem várj pár napot és addig is vigyázz magadra.

Szurkolok!!!!:-D

2009. máj. 1. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok. Köszönöm a tanácsokat. Hát nem is tudom. Amikor meg kellett volna jönnie, előtte és akkor nagyon azt éreztem, hogy meg fog jönni, meg fájt a hasam. Viszont napok óta már tényleg semmit sem érzek. Már nem fáj a hasam, nem émelygek, nem szédülök, nem vagyok nagyon fáradt, semmi cici feszülés. Már a sok pisilési ingert sem érzem. Szerintem ez nem terhesség lesz. Még várok a biztonság kedvéért, a jövő hetet ki akarom bírni a bizonytalanságban, várakozással, de utánavaló héten valószínüleg doki lesz a dologból, márha elengednek a munkahelyemről, mert nem adnak szabadságot. Természetesen mindenféleképpen meg fogom írni, hogy mi lett a dologból.
2009. máj. 2. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!