szia!
mi a helyzet Veletek?
voltam nőgyógyásznál tegnap, azt mondta, minden rendben van velünk, várni kell. nem tudom, meddig kell még várnunk, de már elfáradtam az egészben. :(
szia!
hogy vagy? lett karácsonyra + teszt?
nekem sajna nem, most van ovulációm, remélem most sikerül a baba.
már bejelentkeztem endokrinológushoz, mert elment egy nőgyógyászhoz, hogy mi van már velem, s a válasza, minden rendben. hogy lenne minden rendben, ha már 15 hónapja várunk a babánkra! remélem, végre kiderül már, miért várat magára a babánk.
Szia!
Velem sincs semmi. karácsonyra sem lett pozitív teszt:( Most 15.-re nem várom. Te mikorra nem várod?
ennyit mértem. most azért mérem, hogy ha leesik a hőm, bekészülhessek betéttel vagy tamponnal, s ne érjen váratlanul. erre nagyon bevált a hőgörbe!! bárcsak a teherbeeséshez is használhatnám..
középidőben azért mértem, mert palástfűteát iszok, s nem akartam az első félidőben elkezdeni véletlenül, ezért az ugrás napján kezdtem el inni.
amúgy semmit sem érzek.
és te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!