Nem rossza görbéd, csak maradjon így:) drukkolok!!
Nem, akkor nem vezettem görbét. Sok idő volt, ő is több mint 1 év után sikerült. Nekünk nem megy olyan könnyen sajnos:(
megint nem.
nem tudom, mit kéne még csinálni, hogy végre sikerüljön.
már egyre inkább elhagy a lelkesedés, s csak a szomorúság veszi át a helyét, hogy körülöttem minden kortársam szül vagy szült, én meg itt kínlódok. :(
voltunk. férjemnek 66 millió spermája van, 70%mozog. ezt az orvos a normális alsó határának mondta, ezért fer14-et szed a férjem.
nekem a 11. ciklusnapon 20mm-es tüszőm. a szonográfus szerint: "Ön nem esik teherbe?? Lehetetlen!" Hát mégis lehetséges. A vérvételek is megvoltak.
Még az átjárhatósági van hátra. Ha az is rendben van, akkor nem tudom,mi a következő lépés.
Mit gondolsz?
még az lemaradt, hogy ti voltatok vizsgálatokon?
mivel nektek is nehezebben sikerült az első baba. Bár ti végül sikerrel jártatok, hisz van egy gyermeketek. :)
ha voltatok, mit állapítottak meg?
remélem, hamarosan eljön az ideje a mi első és a ti második babátoknak!
szia!
én most felhagyok a görbevezetéssel. már mindent kipróbáltunk (2naponta együtt, középidőben minden nap együtt, csak 1-szer együtt ovuteszttel az első negatív napon). most már csak a csodában hiszek, arra várok.
Azért, ha van kedved írni, örülnék neki!
szia!
én nem tudok linkelni, mert nem mérek, s nem ovutesztelek. elegem lett. már mindent kipróbáltunk, mégse lett baba. elmegyek egy magánorvoshoz, akit nagyon dicsérnek, aztán meglátom, mit mond a leleteinkre, s mit javasol még. most a gynevac injekción gondolkodunk. hallottál róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!