tehát a 14. ciklusnapon kellett volna. köszönöm a hasznos tanácsokat! megfogadjuk!! akkor a + ovuteszt nem is számít? mert, ha a 14. ciklusnapon már két nappal utána vagyunk!
a reggeli együttlét nálunk rendszeres hétvégén, remélem, a következő ovu erre az időszakra esik :)
szia!
hogy áll az új görbéd?
nekem az új ciklusomban magasabb a hőm, mint eddig bármikor. eddig ciklus elején 36,1-3 között mozgott, most meg 36,4-5. akkor mi lesz itt ovu után? 37?
szia! persze, megjött, aznap, mikor írtam is Neked.
azóta viszont magas a hőm! nekem 36,1-3 között szokott mozogni az első félidőben, most meg 36,5. sose volt még ilyen magas. nem tudom, mitől lehet.
én még fél éve megcsináltam a jónás naptáramat is, ami épp a hétvégére tette a jónás napomat. örültem is, mert a 4 napos ünnep idején sok időnk volt végre egymásra. :D :D :D olyan volt, mint egy 2.nászút :D Mondtam is a férjemnek, kár, hogy nem most van peteérésem, mert a pé-m jövő hétfő-keddre várható, s munkás hétköznapok idején nem sok időnk, erőnk van az együttlétekhez. illetve annyi nem, mint a 4 napos ünnep idején.
akkor szorítok, hogy most összejöjjön a babátok és a miénk is :D
mi a helyzet Veletek?
az enyém ilyen: [link]
Várom a magas hőt, ami magasabb, mint az azt megelőzőek, ahogy írta az egyik kedves válaszoló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!