Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érti ezt valaki? Miért ilyen...

Érti ezt valaki? Miért ilyen nehéz? Feladom! Én már nem tudok újabb ötletet, elfogyott az erőm, legszívesebben fel sem kelnék többet..

Figyelt kérdés

23 évesek vagyunk,most már 37 hónapja várunk a babára!Tavaj elvetéltem,de azt mondták minden rendben!Mindig pontosan jött meg,mióta szedem a vitaminokat,számolgatok,felváltva 28 és 32 naposak a ciklusaim,minden hónapban megduplázódik a cicim,fáj,és mindig csalóduk......Annyi vitamin,teák,cseppek,pempő,pózok,már mindent próbáltunk.....én már teljesen el vagyok keseredve,mindig van akinek aktuális a baba téma és nekem nagyon fáj,hogy nekünk nem adatik meg.....nem iszok,nem cigizek,leszoktam a kávéról,az egész életünk a naptár körül forog,már nem tudom mi legyen.....maga a szexuális életünk szuper és annak a rovására nem megy a "babadolog" de hatalmas a feszültség....főleg mikor megjön,mert mindig keresek okot dühöngeni!Lehet feladom,belőlem soha nem lesz anya.......

Én nem tudom már kezelni a csalódásokat!

Kérdezem én ,ha minden rendben velünk,akkor miért nem????!!!!Másnak olyan egyszerű,sorban vesztem el a barátnőimet mert nem tudom "végigaszisztálni" a babavárást és nem tudok öszintén velük örülni,önző lettem!

2011. okt. 13. 08:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok (tesós-babás). 22 éves voltam, mikor elkezdtünk próbálkozni, pár hónap múlva pedig 25 leszek. Lehet, hogy 26 leszek, mire babánk lesz. Ez így durva, leírva látni a számokat, de ez van.
2011. okt. 13. 09:06
 22/37 anonim ***** válasza:

A fényképesnek:

ne tegyél ki olyan képet ahol nem babával vagytok...ezzel csak azt az érzést erősíted tudatalatt h nektek nem lesz(ha jol értem még nincs)

erősited igy azt a képet h mindenkinek van csak nektek nem.

inkább olyat ami babás,de nem azt sugallja h nektek nem lehet.

2011. okt. 13. 09:08
 23/37 anonim ***** válasza:
Nekem ez a fényképes dolog segített elfogadni a tényt, hogy nekünk még nincs. Ha nem így tettem volna, akkor elveszítettem volna a barátokat, mert nehéz volt eleinte velük találkozni. Mostmár néha babysitterkedek is. Szeretem nagyon a gyerekeket és amikor játszom velük nem arra gondolok, hogy nekünk miért nincs, hanem elkezdek álmodozni, hogy ki tudja, talán 9 hónap múlva a sajátomat dajkálom majd így és ettől jókedvű leszek. Nekem ez segít, mást lehet, hogy épp ez lökne a mélybe...
2011. okt. 13. 09:15
 24/37 anonim ***** válasza:

Ezt a dalt hallgasd meg, főleg a végére figyelj. Nekem segít:

http://www.youtube.com/watch?v=CliIM4xheYo&feature=related

2011. okt. 13. 09:24
 25/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanezeket éreztem én is mint te. Mi is 3 évet vártunk a babára. Csak én 30 voltam mikor el kezdtük. De mire betöltöm a 34-et, már anyuka leszek. (Remélem)

Volt 2 sikertelen lombikunk. Rettenetes volt ez az időszak.

Én is minden hónapban kiborultam. A szexuális életünk már egyenlő volt a nullával, mivel azt mondták, hogy csak lombikkal lehet babánk. Aztán egyszer csak nem jött meg.

Mái napig nem tudjuk hogyan sikerült ezek után. Mert terhes voltam. 10 napos késésnél csináltam tesztet csak. És egy bazi nagy pozitív volt. Novemberben kelett volna mennünk a következő lombikot kezdeni. De én akkor már 5 hónapos kismama leszek.

Abban a hónapban amikor sikerült egyszer voltunk együtt és azt is tudom, hogy én voltam felül. Mi már semmit nem néztünk ha el jutottunk a sexig egyálltalán.

Én már a válást is megemlitettem a férjemnek. De jó , hogy neki eszébe sem jutott.

Ez olyan borzasztó, hogy ennyi fiatal pár küszködik a gyermektelenség miatt. Telljesen fel örli az embert. Olyankor még nem tudjuk elhinni, hogy sikerülhet nekünk is, de itt vagyok példának én is.

Tudom, hogy ez abszolult nem vigasztal téged, én is így voltam.

De csodák vannak! És minden ilyen szenvedőnek ezt kivánom. Mert ez tényleg sznvedős időszak az ember olyan tehetetlen.

( Mi ittuk a Gyuribácsi féle babaváró tekeveréket! Biztos, hogy ez is segitett!)

2011. okt. 13. 11:08
 26/37 anonim ***** válasza:
Szia.Mindenképpen próbálj magadban változtatni a leírt dolgokon,mert így kirekeszted az életet.Sajnos attól,hogy így érzel és magadba zárkózol még nem lesz gyereked.Az ismerősömnek 7év,5 sikertelen lombik után egy nyaralás alatt spontán összejött a baba.Addigra nem foglalkozott vele és a munkájára koncentrált.Tényleg nagyon fiatal vagy,nem késtél le semmiről,de én ettől függetlenül mindenképpen orvost váltanék.sok sikert
2011. okt. 13. 12:39
 27/37 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 23éves vagyok.Már 7hónapja próbálkozunk a babával.Megértem hogy min mész keresztül,én is ugyanezt érzem.A baráti társaságunkban sorra jelentik be hogy babát várnak.Nekem olyankor össze szorul a szivem,hogy nekünk miért nem jön össze???Fáj,hogy mi,akik annyira vágyunk egy babára,megadnánk neki mindent,nekünk nem jön össze,másnak akinek nincs háza,semmije,annak hipp-hopp jön a baba...Ilyenkor itthon,mikor magam vagyok,kisirom magam,utána jobb lesz.A legrosszabb hogy állandóan kérdezgetik,hogy nekünk mikor lesz már babánk!?Nekem az segit,hogy mikor már nagyon mély ponton vagyok,akkor elmegyek a barátnőmhöz és megdajkálom a kisfiát.Kicsit olyan,mintha a sajátomat dajkálnám.Elfogadtam,hogy nekünk is lenni fog egyszer,csak még nem most.Fogadd el te is,hogy jönni fog,amikor Ő úgy érzi hogy jönnie kell.Addig menjetek el szórakozni a pároddal,vagy csak bújjatok össze.Éljétek boldogan az életeteket,aztán úgy is minden a baba körül fog forogni.Fel a fejjel,mi is babázni fogunk nem sokára!!!:D
2011. okt. 13. 13:51
 28/37 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak vagytok,nem gondoltam hogy ennyien veszitek a fáradtságot hogy megpróbáljatok lelket önteni belém.....köszönöm szépen!néhány nap múlva jobban leszek,hiszen lehet újra próbálkozni:)

Mindenkinek mielöbbi babásodást,aki ott tart boldog babavárást!

2011. okt. 13. 14:57
 29/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Tuom, nem könnyű, de próbálj meg kizökkenni ebből az életből, és ne haragudj a világra!!!! Az első babánk születése előtt, pont így voltam mint Te. Annyira vágytam rá, és utáltam mindenkit, az egész világra mérges voltam. Aztán jött a hír, hogy nekünk csak lombikkal lehet babánk, a férjem miatt:( Na ez a hír, annyira ledöbbentett minket, hogy átbeszéltük, hogy mi nem adjuk fel, igenis nekünk lesz természetes úton babánk. És láss csodát, amikor már nem néztem mikor van pé-m, és milyen póz a legelőnyösebb, akkor fogant a mi kisfiunk:) Nem is számítottunk rá!!! A lelki dolgok, nagyon befolyásolják a teherbeesést!!!!!

Immár több mint 1 éve szeretnénk kistesót, de nem akar jönni. De nem adjuk fel!!!!! Jön ha jönni szeretne a mi kis családunkba! Én hiszek abban, hogy minden azért van, mert van valami célja!

Nagyon drukkolok nektek, és kívánom hogy mihamarabb megérkezzen a baba hozzátok is, de hidd el változnod kell. A lelkedet rakd rendeb!!!! Sok sikert kívánok hozzá!

2011. okt. 13. 15:15
 30/37 anonim ***** válasza:
Szia,én 26,párom 30éves,4éve próbálkozunk mindennel,de nekünk se jön a baba.Orvosnál is voltunk,mindkettőnknél rendben találtak mindent.Javasoltak már pózokat,vitamikot,kiránduljunk.De még se jön a baba,én is annyira elvagyok keseredve.Már nem is tudom elképzelni anyának magam.Barátnőim nincsenek,mivel már családjuk van,nincs idejük rám.A családom szerint Isten majd eldönti mikor akar jönni a kicsi.A párom meg már belefáradt a gyerekutáni vágyakozásomba.Azt mondja ugy is lehet,lesz is gyermekünk-de én ezt már nem hiszem,párom előtt már nem mondom,nem sirok...de mikor havonta csalódok,csak bemegyek a fürdőszobába és órákig sírok,esetleg valamit széttörök....Nemtudok belenyugodni,hogy miért pont én nekem nelehessen babám
2011. okt. 13. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!