Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A FER 14 mikorra hat? Tapaszta...

A FER 14 mikorra hat? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
ma rendeltem meg a páromnak már nagyon régota nem jön össze kevés a sperma.
2009. ápr. 30. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A páromnak az andrológusa ajánlotta ( hormontablettával együtt), mert a herevisszér tágulat műtét sem hozta meg a kívánt eredményt.Nálunk a minőséggel van gond, nem a mennyiséggel. Sok tapasztalatunk még nincs, április elején kezdte csak szedni. A nőgyógyászom szerint kiváló készítmény, de csak 3-4 hónap múlva hozza meg a hatását. Mi inszemre készülünk, az andrológus mellett az orvosom tanácsa is az, hogy szedje továbbra is.

Ártani biztosan nem árt, igaz nem olcsó! Lehet, hogy pár hónap múlva kellene majd megint egy spermavizsgálatot végeztetnetek, abból ki fog derülni, hogy használt e.

Sok sikert nektek!

2009. ápr. 30. 20:57
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi, nektek is jokat kivánok. mi már tul vagyunk egy maca vibe kurán, meg csomo antibiotikumon, 18 millio majd maca vibe után 6 milli(ml számmal. egészségesek meg 50% jol is mozog, most clostyt szedett 3 honapig, jövö pénteken megy ujabb spermavizsgálatra. de azért megrendeltük a fert is.. azt gondolom, még olcsobb ez igy mint az inszem meg a lombik. 32 évesek vagyunk, én már nem szeretnék tovább várni.
2009. ápr. 30. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
szia megkerdezhetem h a closty illetve a fer milyen arban van?
2009. ápr. 30. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:

A clostira nem emlékszem, azt én kaptam egy évvel ezelőtt ( talán 600-1000 Ft között), nem jelentős. A Fer annál inkább, 1 havi adag 13.000 Ft körül. Én rögtön megvettem a három havit, ez jelentős kiadás.

Ne csüggedj, én már 39 vagyok ( igaz nekem van már 2 lányom), a páromnak nincs - vele igyekszünk a közös babán!

2009. ápr. 30. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia

én pont a héten vettem mindkettőt. Closty 30 szem, 2595 Ft. Fer 14 havi adag, 60 db, 11.600 Ft.

Nekünk is az andrológus javasolta, mert kevés a sperma. 6 hónapot javasolt szedni. ha addig nem sikerül, akkor irány a lombik. Mi tényleg kevés spermával indulunk neki. még az inszemhez is kevés. De adunk ezeknek a szerekenek is fél évet.

a doki a Fer 14-t nagyon ajánlotta.

2009. máj. 1. 19:45
 6/11 A kérdező kommentje:
szia receptre 30 szem(3 doboz) closty 800 ft. a fer 14 11600 és postaköltség 2200 ft egy havit rendeltünk, mert egyszerre nehéz kifizetni.. remélem hamar megjön, meg a mensim is hogy elkezdhessük ujra:)
2009. máj. 2. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:

szia

utolsó vagyok. mi is receptre vettük a closty-t. de nem 800 Ft-ért, hanem 2595 Ft ért. hogy lehet ez? ekkora különbség van patika és patika között árakban?

2009. máj. 2. 20:34
 8/11 A kérdező kommentje:

ja bocsi, most kérdeztem meg a páromat, egy doboz volt 712 ft...

(nem 3:)

2009. máj. 3. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

A Fer 14-et Budapesten is meg lehet venni, egyenlőre csak egy helyen a Teréz körúton egy patikában, így nem kell a postaköltséget kifizetni. Én is ott vettem. Fent van a Fer 14 honlapján a pontos cím. Próbálkoztam más patikákban, több helyen azt mondták, hogy szívesen megrendelik nekem ha kérem, de inkább elmentem érte.

2009. máj. 3. 10:32
 10/11 A kérdező kommentje:

szia én postán rendeltem mert budapest messzebb van, nem éri meg az ut én Kaposvári vagypok. nektek miért kellett?

32

2009. máj. 3. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!