Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra várjátok lányok?...

Mikorra várjátok lányok? Gyertek, osszuk meg a tapasztalatokat!

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 12:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Már a babát vagy a mensit?
2009. szept. 3. 13:03
 2/29 A kérdező kommentje:
menszit!vagyis rosszul tettem fel a kérdést!mikorra nem várjátok?
2009. szept. 3. 13:29
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) Hát nekem már eltelt a napja :) Csakhogy annyira rendszertelen volt ezidáig, hogy akármikor lehet vagy nem lehet, de egyelőre nyoma sincs. A laboreredményekre várok :) Szoritok neked is!
2009. szept. 3. 13:46
 4/29 A kérdező kommentje:
köszönöm!én pedig neked!:)
2009. szept. 3. 13:50
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem vasárnap lesz a 29. nap, de szerintem most 2 napot csúszni fog (később volt az ovum), így keddre nem várom, de szerintem meg fog jönni. Szokásos pms-em van, ill. egy pici nyákom. Második babát szeretnénk, de csak nem akar jönni.
2009. szept. 3. 15:06
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem igazán szoktam ide irni, de meg kell hogy osszam az érzéseimet. 16 hónapja készülök az anyaságra. Minden mensi előtt éreztem, h ugy is megjön. Igaz van még pár napom, de most az van bennem, hogy itt van bennem a picink. Semmi nem utal rá, ill az ellenkezőjére sem, de egyszerűen tudom:)
2009. szept. 3. 15:19
 7/29 anonim ***** válasza:
Nekem még csak most volt PÉ-m, szóval elvileg 15-ére nem várom. :)
2009. szept. 3. 20:03
 8/29 anonim ***** válasza:

Szia Andi,Andy vagyok:)Írj nyugodtan mailt,tarthatjuk a kapcsit:)

A 2vel előbb válaszolónak üzenem,aki 16 hónapja szeretne babát,és most úgy érzi,megérkezett,hogy írjon mindenképpen,mi újság van,nagyon kíváncsi vagyok,hogy tényleg így megérzés után,tünetek nélkül babás lett-e.Várom nagyon a fejleményeket.Andi te pedig majd írj!Pussz

2009. szept. 4. 00:41
 9/29 A kérdező kommentje:
én is nagyon kiváncsi vok h bejön e a megérzésed!kérlek írd majd meg jó!?a többieknek pedig szorítok!Andy neked pedig írok!
2009. szept. 4. 08:45
 10/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok a megérzős:) Írok hát! Sziasztok!
2009. szept. 4. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!