Nem jön a baba! (6 sikertelen hónap) Mikor menjek orvoshoz?
18:43-as vagyok, ezt az oldal találtam, talán hasznos lehet_
Szerintem is menjetek nyugodtan már most. Az első babám 4 hónap után összejött, de elvesztettük. Majd 6 hónap után felkerestünk egy jó magándokit. A páromnak sperma-, nekem hormonvizsgálat. Elvileg minden rendben volt. Aztán írt fel Clostilbegytet, a következő hónapban teherbe estem. Ő is azt mondta, hogy nem vagyunk lekésve semmiről, de ha már ennyire rajta vagyunk nézzük meg mit lehet tenni. Mondjuk már 31 éves voltam, tehát én azonnal akartam :))) Így is egy évet vártunk rá.
Sok sikert és kitartás!
3 hós baba anyukája
Nagyon sok dolog fejben dől el! Ha görcsösen akajátok, ezért sem sikerülhet. Nekünk 1,5 év után jött össze.
Azért tartom "feleslegesnek" 6 hónap után a az orvost, mert saját magadat és párodat fogod csak frusztrálni.
Semmi más nem kell, csak az, hogy táplálkozz kiegyensúlyozottan, szedj esetleg vitamint (én Femibiont szedtem) és ami még fontos: NE STRESSZELJ semmin!!!!És élvezzétek az együttléteket, kapcsolj ki, ne gondolj a babára, hanem csak magára az együttlétre. Ne azon agyalj, h vajon most összejött e? Hidd el, ez nagyon sokat segít! Nálunk ez volt a hiba, h mi is görcsösen ráálltunk, miután lazítottunk a felfogásunkon és élveztük az együttléteket, azonnal jött a baba...! De igaz, eddig nagyon nehéz eljutni, h ne ez motiváljon, h babás legyél. Dokihoz meg kb 1,5-2 év után ajánlanám, h menjetek... ez a fél év még a dokim szerint is kevés idő az aggodalomhoz, mert mi ugyanígy gondolkodtunk férjemmel, ahogy ti! De dokim szólt, h ne stresszeljünk ezen ennyit csak élvezzük az együttléteket. És igaza is volt :)
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!