Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jön a baba! (6 sikertelen...

Nem jön a baba! (6 sikertelen hónap) Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

18:43-as vagyok, ezt az oldal találtam, talán hasznos lehet_

[link]

2011. okt. 11. 20:23
 12/17 Disi ***** válasza:

Szerintem is menjetek nyugodtan már most. Az első babám 4 hónap után összejött, de elvesztettük. Majd 6 hónap után felkerestünk egy jó magándokit. A páromnak sperma-, nekem hormonvizsgálat. Elvileg minden rendben volt. Aztán írt fel Clostilbegytet, a következő hónapban teherbe estem. Ő is azt mondta, hogy nem vagyunk lekésve semmiről, de ha már ennyire rajta vagyunk nézzük meg mit lehet tenni. Mondjuk már 31 éves voltam, tehát én azonnal akartam :))) Így is egy évet vártunk rá.

Sok sikert és kitartás!

3 hós baba anyukája

2011. okt. 11. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is ma megyek a dokihoz, 9 hónap után. Bár ő az elején azt mondta, hogy fél év múlva menjek, valahogy bíztam benne, hogy sikerül addig. Úgyhogy most egy kicsit megnyugodtam, hogy végre elmegyek és remélhetőleg fog nekünk segíteni.
2011. okt. 12. 08:08
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Ne teázz, nem orvos..hanem bakot cserélj!!!
2011. okt. 12. 10:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat!Segített a döntésben.Csak még nem tudom kihez és mikor menjek?A párom mindenben támogat ő nem fog ellenkezni semmilyen vizsgálat ellen. 10:42-válaszolónak meg annyit,ILYEN VÁLASZT NE IS ÍRT VOLNA KI INKÁBB!
2011. okt. 12. 17:39
 16/17 anonim válasza:
Szia! Azért írok,mert tudom,hogy milyen várakozni.Mi öt évet vártunk,egyikünknél se találtak semmi eltérést. Végül hallottam a szegedi biorezonancia kezelésről,ez volt az utolsó reményem. Mire negyedszerre jártam náluk,már terhes voltam. Most 8 éves a kisfiam,imádom.Azt mondták,energiahiányos a méhem,ezért nem tapadt meg a megtermékenyített petesejt.Ezt ugye orvos nem veszi észre.Ez kivételes eset,Neked biztos,hogy hamarosan összejön.Csak,ha ne adja Isten nem úgy lenne,meg tudom adni a telefonszámukat. De nagyon szorítok Neked és biztos,hogy nem lesz rá szükség.
2011. okt. 14. 09:20
 17/17 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon sok dolog fejben dől el! Ha görcsösen akajátok, ezért sem sikerülhet. Nekünk 1,5 év után jött össze.

Azért tartom "feleslegesnek" 6 hónap után a az orvost, mert saját magadat és párodat fogod csak frusztrálni.

Semmi más nem kell, csak az, hogy táplálkozz kiegyensúlyozottan, szedj esetleg vitamint (én Femibiont szedtem) és ami még fontos: NE STRESSZELJ semmin!!!!És élvezzétek az együttléteket, kapcsolj ki, ne gondolj a babára, hanem csak magára az együttlétre. Ne azon agyalj, h vajon most összejött e? Hidd el, ez nagyon sokat segít! Nálunk ez volt a hiba, h mi is görcsösen ráálltunk, miután lazítottunk a felfogásunkon és élveztük az együttléteket, azonnal jött a baba...! De igaz, eddig nagyon nehéz eljutni, h ne ez motiváljon, h babás legyél. Dokihoz meg kb 1,5-2 év után ajánlanám, h menjetek... ez a fél év még a dokim szerint is kevés idő az aggodalomhoz, mert mi ugyanígy gondolkodtunk férjemmel, ahogy ti! De dokim szólt, h ne stresszeljünk ezen ennyit csak élvezzük az együttléteket. És igaza is volt :)

23 hetes km

2011. okt. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!