Most akkor mikorra ne várjam?
Figyelt kérdés
Előző ciklusom 31 napos volt, elötte 29, elötte 28, most akkor mikorra ne várjam? 16.án jött meg utoljára.
Segítsetek!
2011. okt. 11. 08:13
1/4 anonim válasza:
12-15 között akkor ha néha 28 néha 31 re jön meg.
2/4 anonim válasza:
Ne várd 15-re, az a legbiztosabb.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tehát akkor inkább a 31. napra ne várjam. Mondjuk igaz, az a legtutibb.
2011. okt. 11. 08:37
4/4 anonim válasza:
Szia. nekem is ugyanez volt, volt hogy 25 napra jött meg volt hogy 28-29. Aztán volt hogy úgy jött ki a 25 nap, ha az előző mensinek csak a vérzéses napjától számoltam, volt hogy úgy jött ki a 25 nap ha az előtte levő 2-3 napos barnázást is számoltam. Aztán még valamikor júliusban direkt arra számoltam, hogy a barnázástól számítva 29 napot számoltam ki, és akkor teszteltem egy pozitívat! :D Remélem neked is sikerül, ha babát szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!