Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mikorra ne várjam?

Most akkor mikorra ne várjam?

Figyelt kérdés

Előző ciklusom 31 napos volt, elötte 29, elötte 28, most akkor mikorra ne várjam? 16.án jött meg utoljára.

Segítsetek!

2011. okt. 11. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
12-15 között akkor ha néha 28 néha 31 re jön meg.
2011. okt. 11. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne várd 15-re, az a legbiztosabb.
2011. okt. 11. 08:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tehát akkor inkább a 31. napra ne várjam. Mondjuk igaz, az a legtutibb.
2011. okt. 11. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. nekem is ugyanez volt, volt hogy 25 napra jött meg volt hogy 28-29. Aztán volt hogy úgy jött ki a 25 nap, ha az előző mensinek csak a vérzéses napjától számoltam, volt hogy úgy jött ki a 25 nap ha az előtte levő 2-3 napos barnázást is számoltam. Aztán még valamikor júliusban direkt arra számoltam, hogy a barnázástól számítva 29 napot számoltam ki, és akkor teszteltem egy pozitívat! :D Remélem neked is sikerül, ha babát szeretnél!
2011. okt. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!