Mikorra várjam az ovum?
Figyelt kérdés
Megzavarodott a mensim, 24 napos ciklusaim voltk dec. 21-ig aznap jött meg rendesen 24 napra és 5 napig tartott, következőnek 18 napra érkezett 3 napig tarott, a következö 33 napra jött meg 8 napig tartott(8.napon voltam dokinál nincs cisztám, nem vagyok terhes) most ismét 18 napra jött meg (nem tudom meddig fog tartani). 24 éves vagyok és már rég beállt a mensim nagyon rendszeres és pontos volt, nem idegelem magam semmiért.2011. febr. 28. 23:54
2/6 anonim válasza:
Ilyen mensi mellett én leellenőrizném van -e pé-m ,ovu.tesztel ,mert a 18napos ciklust elég rövidnek tartom,egy peteéréshez. Persze én nem vagyok doki és nem is akarlak meg ijeszteni,csak én is jártam már így és nálam volt egy kis hormon probléma abban az időben. Esetleg nem hőmérőzöl? Az is megmutatná,hova esik a pé. mert ilyen változatos ciklus mellet nem lehet megmondani,adott hónapban éppen hova esik a tüszőrepedés.
3/6 A kérdező kommentje:
Még ma is meg van, és nagyon fáj a méhem. Teli van a fejem patival pedig nem jellemző, (mensi elött 1-2 kijön jelzés keppen) de most 10 van. Sajnos nem hőmérőzök.
El kellene mennem egy hormonvizsgálatra??
2011. márc. 3. 13:57
4/6 anonim válasza:
Premens barátcserje napi egy az helyre rekja a ciklust és a babásodásnál is segít:)Nekem bejött mindkét esetben;)
5/6 anonim válasza:
Ha amúgy szabályos és csak eyseri alkalom volt, nem aggódnék. Előfordul ilyen egészséges nőknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!