Szerintetek mikorra ne várjam?
Figyelt kérdés
Dec. 26-án jött meg a menstruációm, ami 29-én el is múlt. A görbém alapján jan. 7-én volt peteérésem, viszont a ciklus.hu jan. 9-re jelezte előre. Végül, mivel mérem a hőmet, 7.-ére húzta be. Azt nem tudom most, hogy jan. 23-án kellene nem megjönnie, vagy most akkor 2 nappal hamarabb, 21-én? Általában 28 naposak a ciklusaim. Tehát dec. 26-tól számolva, akkor jan. 23-án, de nem tudom, hogy most hogy hamarabb volt peteérésem, ez azt jelenti, hogy hamarabb is jön meg két nappal, vagyis ne jöjjön. Vagy 23-ig várjak?
Bocsi, ha eléggé zavaros.
Kérlek segítsetek!
Csatolom azért a hőgörbém is.
Remélem a teszt is csak korai volt és van remény, hogy babás vagyok.
köszönöm mindenkinek a válaszát előre is.
2011. jan. 18. 18:53
1/1 anonim válasza:
Szia! Nagyon szép a görbéd, szerintem jó helyre húzta a pé-t. Holnap reggeli vizeletből esetleg mág tesztelhetsz egy 10-es érzékenységűvel. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!