Légyszi nézzétek meg a görbémet, és véleményezzétek? Ki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Ebből még lehet baba, vagy már mensi lesz? Nagyon kiváncsi lennék minél több ember véleményére. Holnapra nem várom. Nagyon félek, hogy már mensizni fogok, pedig nagyon régóta akarjuk a Picit.
2009. ápr. 30. 11:41
1/2 anonim válasza:
Az az igazság, hogy baba is lehet belőle. Nekem ugyanilyen volt a görbém, de nem mindenkinél egyforma. A várt mensi ha nem jön meg, rá 1 napra teszt! Addig sajnos várni kell.... Én úgy hidaltam át ezt az 1-2 napot, hogy arra gondoltam tuti nem sikerült megint.. majd csak lesz valami, stb.. Drukkolok nagyon!! (30 hetes)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nagyon türelmetlen vagy:))Szerintem mindenki ugyan azt tudja mondani neked,hogy türelem,ennyi hőesés nem számít.Kicsit lazulj el (bár könnyű ezt mondani)
De szerintem csinálj egy tesztet,és abból minden kiderül,és hátha megnyugszol!:))
Azért drukkolok neked nagyon,hogy pozitívat tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!