Baba 19 évesen? Ti mit csinálnátok?
Sziasztok! 19 éves múltam, a párom 22 lesz. Valószínűleg babát várok... Ti megtartanátok? Már 2éve együtt vagyunk, 8hónapja együtt is élünk. Saját lakásunk van. Én egyetemre járok, ő dolgozik. A szüleim tudnak támogatni. Szerintetek mit csináljak? Elvetetni nem szeretném... hiszen egy pici élet már itt van bennem!!! A saját magzatomat megölni...még belegondolni is szörnyű!!! A nővéremnek van már babája(ő idősebb nálam 13évvel) és tudom mennyi "gonddal" jár. De én a koromnál felnőttebnek tartom magam, sajnos elég hamar fel kellett nőnöm :(! Nem lennék felelőtlen, az tuti! Mellesleg óvszert használunk, sosem lyukadt ki meg semmi...mégis pozitív a teszt! Jövő héten megyek nőgyógyászhoz.
Szerintem valaki 30évesen is lehet felelőtlen anya, valaki pedig hamarabb is megérik a szerepre! Na de mit gondoltok ti??
Szia!
En 20 eves 31 hetes kismama vagyok.
Nyaron mentem ferjhez,a parom 28 eves.Amikor mar jegyesek voltunk O kozolte h mar szeretne babat,en meg mondtam h meg varjunk vele.
Mire eljott az eskuvo megegyeztunk h ha jonni akar akkor jon.
Masfel honapra ra terhes maradtam.De egy percig se bantam meg,mar alig varom h magamhoz oleljem a kislanyunkat.
Szerintem tartsatok meg!Mas is tanult mar baba mellett(tobbek kozott az en edesanyam is es szeptembertol en is igy tervezem).
Sok sikert es szep baba varast.
31 hetes pocakos
Sziasztok! Mivel valaki érdeklődött, ezért leírom, hogy nem voltam terhes, kiderült a dokinál! Ráadásul 3 nap múlva meg is jött a menstruációm! A doki szerint lehet, hogy korai terhesség volt, ezért mutatta ki a teszt, de mivel megjött, elvetéltem.... pedig már beleéltem magam :(
Ha becsúszna megtartanánk, de persze védekezünk, majd 24 év körül szeretnénk babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!