Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úr Isten vannak még csodák?...

Úr Isten vannak még csodák? Pozitiv! Épp ma reggel tettem fel a görbém, hogy nézze meg valaki, nem voltak túl biztatóak a válaszok, és mégis!

Figyelt kérdés
Képzeljétek csajok! Mensi előtt két nappal vagyok, és pozitiv lett a tesztem! Igaz halványan, de látszik, nem kell se jobbra, se balra forgatni, szemből ott a csík! 14 hónap után!!! A görbém nem volt túl biztató, de valahol most egészen mást éreztem!!!És bejött!Épp ma reggel tettem fel, h nézze meg valaki, nem voltak túl biztatóak a válaszok, és mégis!! [link]
2009. ápr. 30. 10:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon gratulálok!!!!! Szívből. Voltak tüneteid? Honnan tudtad, hogy babás leszel?????
2009. ápr. 30. 11:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
látjátok ez is példa arra h csak szeretni kell egymást!!!!!!!
2009. ápr. 30. 11:35
 13/27 A kérdező kommentje:
13 hónapig görcsösen akartam. Majd április elején eldöntöttem, hogy ez nem mehet igy tovább, napjaim minden percét csak ez töltötte ki. És megtörtént a csoda. Abszolut nem voltak tüneteim, esetleg annyi, hogy volt egy kis krémes folyások pár napig, ami nem volt jellemző rám. Tegnap sokat kellett mennem, és közben bekeményedett a hasam alja, nem tudom annak a tünete lehet e?
2009. ápr. 30. 11:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok!!

Az én esetem ugyan ez volt,csak nekem 13 hónapra sikerült,és előtte volt már egy missed ab.-om.

Hőmérőztem,de nem mutatott semmi bíztatót,36,8-al lettem terhes,holott az előző hónapokban volt 37 is a hőm.

Semmi tünetem nem volt a krémes folyáson és a mensi kimaradásán kívül.

Azért pár nap múlva csinálj mégegy tesztet.

Boldog babavárást.

2009. ápr. 30. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Üdv a körünkben kismama!!!Vigyázz magatokra!!!

18 hetes pocis

2009. ápr. 30. 13:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Szívbol gratulálok és oromteli babavárást jó erot és egészséget kívánok ! Mi is 11 hónapja próbálkozunk most új erot adtál számomra! Sikerulhet 14 hónap után is! Még nálunk sincs semmi veszve! Már kezdtem elkeseredni, turelmetlen lenni hogy nem jon ossze a kistesó ugyanis a kisfiam fél év alatt sikerult. Volt valami praktika ami bevállt vagy csak úgy spontán sikerult?
2009. ápr. 30. 13:10
 17/27 A kérdező kommentje:
Semmi praktika, csak Barátcserjét szedtem két hónapja 30 napig. Az biztos hogy jót tett!
2009. ápr. 30. 14:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Koszi hogy válaszoltál a barátcserjét én is ki fogom próbálni. Hátha meghozza nekunk is a rég várt + eredményt.
2009. ápr. 30. 14:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Na most jót nevettem !!!! Rákerestem a neten a barátcserjére és képzeld kiderult hogy amit 2 hete szedek mastodynont annak is a fo alkotóeleme úgyhogy remélem én is jó úton járok és sikerul a babó :o).
2009. ápr. 30. 14:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Keves Kérdező! Hogy vagytok, így azután, hogy már másfél hónapja kiderült, hogy jön a gólya?
2009. jún. 15. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!