Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, mi ez? Én nem értem a...

Lányok, mi ez? Én nem értem a görbém, s teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Mérem a hőmet, vezetem a görbét, s ilyet én még nem tapasztaltam.

[link]

Vége a vérzésnek, s ugyanoda felkúszott, mint ahol menszi előtt volt. Ez most mi? Segítsetek nekem!

Köszönöm!

2009. ápr. 30. 07:32
 1/8 anonim ***** válasza:
3 tizedes emelkedés nem sok, amúgy neked az alaphőd ilyen magas?
2009. ápr. 30. 07:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Mindig 36,7-re húzza be!

Engem aznzavar, hogy ugyanott vagyok, mint menszi előtt, s mihejst vége lett a vérzésemnek, azonnal vissza azokra az értékekre! Tegnap még nem foglalkoztam vele, de ma már zavar!

2009. ápr. 30. 07:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet, nem kell reggelit már, és ha negatív, menj el orvoshoz, mert a 36.7 tizedes alaphő elég magas. Utalhat pajzsmirigy túlműködésre. Szia
2009. ápr. 30. 07:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Avdokimnak minden hónapban elviszem a görbém ... nem mondott rá semmi szokatlant ...

De most ne az alaphőmet nézzd légyszíves, hanem, hogy mi lehet ez!

Bocsánat, de engem most ez aggaszt nagyon ... gyógyszert szedek, amit terhesen, meg ovu után nem ajánlott!

2009. ápr. 30. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg csak azt teheted, hogy csinálsz egy tesztet, és akkor meglátod h terhes vagy e vagy nem, a többit me csak orvos tudja megmondani, itt csak laikusok vannak, annyira szeretnék segiteni, de csak ezt tudom mondani neked. Ird meg mi lett az eredmény! Kiváncsi vagyok és drukkolok hidd el!
2009. ápr. 30. 08:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor a munkába menet veszek egy tesztet, s ott megcsinálom ... érdekes, én ilyet még sosem láttam!

Akkor majd jövök az eredménnyel!

Szép napot! :)

2009. ápr. 30. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett veled?
2009. máj. 1. 10:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsánat ... negatív, s ma is 37 volt a hőm ... szerintem tuti volt egy kósza peteérésem, de azért bízom benne, hogy rendes időben is lesz egy!
2009. máj. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!