Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már nem tudom mit gondoljak....

Már nem tudom mit gondoljak. El akar menni a babám vagy nem is volt semmi?

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem halvány pozit, 1 napja késett. Egész nap fáradékony voltam és nem is tudtam valahogy örülni a tesztnek, mert nem bíztam benne. Ennek ellenére estére csak sikerült beleélnem magam és elkezdtem babás újságokat nézegetni. Aztán éjszaka elkezdtem görcsölni ( bár így utólag nem is tudom, hogy nem e csak fel voltam puffadva, mert reggel elég sok szél távozott) De az tény hogy reggelre elkezdtem picit barnázni. Mostmár nem tudom mit higyjek, szeretném ezt a babát, de ha el akar menni akkor menjen, mert nekem egy strapabíró kis kölyökre van szükségem. Ugyanis van egy 11 kg-os 2 éves lányom, aki most lépett a dackorszakba és mellette úgysem tudok pihenni, se testileg, se lelkileg.

Amúgy meg az első gyerekkel még dolgoztam 7 hetes koromig és cipeltem is rendesen és semmi baja nem lett. Akkor még azt sem tudtam, hogy létezik sárgatest elégtelenség,meg egyebek . Most meg itt izgulok, hogy vajon mi lehet a baj. Bocs, hohy így kiborultam, de úgy érzem míg nem tudtam ennyi mindent a terhességről, addig sokkal boldogabb voltam. Sokkal jobb lett volna ha nem is tesztelek még, de már úgy izgultam.

Pozitív és negatív véleményeket is várok! Más is volt már így kibukva?

2009. ápr. 29. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia megértelek!Én márciusban teszteltem +-at nagyon örültem akkor már 4 napja késett de a fiam(Ő is pont 2 éves 14 kg)állandóan cipelteti magát!Elmentem szombat reggel a piacra és nem elég hogy a bevásárolt cuccot kellett cipelnem még őt is!Amikor hazaértem rá egy jó 2 óra hosszára elkezdtem görcsölni este meg már barnáztam!Reggel átázva íszonyatos görcsökkel ébredtem!!A vér ami kijött csomós darabos és jó sok volt!!!Már az igazat megvallva nem is nagyon akarok adddig másikat amig a fiam kicsi mert kirugja vagy kinyomja belőlem!!!És annyiból én is örülök hogy akkor így ilyen hamar elment mert később nagyon fájt volna!!!Kitartás
2009. ápr. 29. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok!!!Bocs azt kihagytam ha csak barnázol lehet hogy még van esélyed hogy megmaradjon!!!Szaladj el orvoshoz hátha tud valami biztatót mondani!!!!
2009. ápr. 29. 08:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így jártál. De más hogy csinálja? Vannak olyan kis korkülömbséggel testvérek. Mondjuk az enyém nem cipelteti magát, és eddig még segítőkész is volt. Csak ez a dackorszak ne lenne!
2009. ápr. 29. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 3 éves a fiam, 5 hetes km vagyok, és úgy érzem többet kell most ölbe vennem, mint eddig.(nem egy ölbe baba, soha nem volt az) Semmit nem enged az apjának, még azt sem, hogy ő emelje ki a kádból. Én is azt mondtam, hogy vagy kibírja ez a kis csöppség, vagy nem :( Volt már 2 missed ab-m, nagyon remélem, hogy semmi gond nem lesz!

Remélem nálad is minden rendben lesz, szerintem mutasd meg magad dokinak!

Írj majd, hogy mi van veled!

Drukk

2009. ápr. 29. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok !Ja ezt én is szeretném tudni!Sokszor nézem a nőket az utcán meg a környezetemben hogy már látszik a hasuk meg minden és cipelik a 2-3 éves gyereküket!!!Nekem azért is nehéz mert egyedül vagyok vele semmi segítségem nincs!Az apja csak 6-7 fele ér haza a melóból nem várhatom el hogy vegyer át az én munkámat szegény!Az én fiam is dacol mindennért ha szólok neki vissza felesel sőt van úgy hogy nekem jön!
2009. ápr. 29. 09:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Még nem akarok dokihoz menni. Inkább majd anyukámmal beszélek délután. Ő szülésznő, csak nem akartam még neki elmondani, mert tudom ,hogy ő azon az állásponton lenne, hogy a természet elintézi. Az elsőt is akkor mondtam el, amikor már 2 pozi tesztem volt és még akkor is azt mondta, hogy várjunk még és ne éljem bele magam.
2009. ápr. 29. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!