Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 9 hetes kismama...

Holnap leszek 9 hetes kismama de néha eszembe jut, hogy mi van ha elmegy a babám! Ez természetes, hogy ennyire aggodok vagy inkább gondoljak másra? Mások is gondolnak ilyenre?

Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, szerintem mindenki gondol ilyesmire, ez természetes, de ha lehet inkább foglald el magad valamivel, ne gondolj rossz dolgokra. Csak pozitívan!:)

További nyugodt babavárást kívánok!

Üdv. Lassan 37 hetes kismami :)

2008. okt. 24. 16:24
 2/9 anonim válasza:
34%
Minél többet gondolsz rá, annál inkább tényleg be fog következni, igen inkább gondolj másra. Ez pl.olyan, mint mikor valaki bebeszéli magának, hogy beteg és végül tényleg beteg lesz.
2008. okt. 24. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én az első 3 hónapot folyamatosan végigaggódtam, hogy megmarad-e, pedig minden vizsgálaton minden rendben volt:)

szerintem természetes, ha aggódunk, már most féltjük a kis csöppséget, akiért ezután egész életünkben aggódni is fogunk :)

2008. okt. 24. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
en vasärnap leszek 8 hetes,de minden egyes hasfäjäsnäl gyorsan megnezem a bugyimat,nehogy veres legyen...en is nagyon felek,hogy elmegy a babäm,de aztän arra gondolok,ha elmegy,akkor annak oka van,lehet,hogy beteg lett volna vagy ilyesmi...azert probäljunk meg nem erre gondolni,csak vigyäzni magunkra. :)
2008. okt. 24. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez teljesen normalis, szerintem ezzel a kismamat 95%-a igy van. De probalj meg nem erre gondolni, es az osszes cikket, hirt, itteni kerdest messzirol kerulj el, ami errol szolhat. Ahogy telik az ido, ugy fogsz ra egyre kevesebbet gondolni. Egy 25. hetes kismama (aki ugyanigy parazott :o)
2008. okt. 24. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én az első gyerekemnél nem féltem! Már az 5. héten tudta mindenki, hogy babát várok. Nem volt semmi baj, már 6 éves a lányom.

Aztán volt egy missed ab.-om, és utána 1 évvel vártam újra babát(tavaly). Na akkor már féltem, nem mondtam el még anyukámnak se a 12. hétig! Azóta ő is 9 hónapos.

De azért próbálj meg nem aggódni, biztos minden oké lesz. Próbáld magad elfoglalni, olvass, vagy netezz:)

Sok sikert, és kitartás!

2008. okt. 24. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

En is ugy vagyok az egesszel mint a 16:56-os valaszolo. Annyi a kulonbseg, hogy en szombaton leszek 7 hetes. De en is ugy gondolom, hogy ha elmegy, akkor annak oka volt. En a 12. hetig meg sem tudom, hogy minden rendben van-e, mert csak december 9-en lesz az elso uh-m. (Kulfoldi rendszer)

De probalok nem gondolni bajra es nem idegeskedni miatta, nehogy attol legyen majd baj.

Te is probalj nem tul sokat parazni. Es gondolj arra, hogy a terhessegek zomeben minden rendben zajlik.

2008. okt. 24. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
a 16:56-os vagyok . :) utolso välaszolonak:melyik orszägban vagy?eleg fura rendszer...en nemeto-ban vagyok,es mär 5hetesen uh-ztak.
2008. okt. 24. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is 9 hetes vagyok és teljesen bevagyok kattanva mert 2 napja elmult a hányingerem,örülnöm kéne és mégis aggódom.Szóval nem vagy egyedül.
2008. okt. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!