Holnap leszek 9 hetes kismama de néha eszembe jut, hogy mi van ha elmegy a babám! Ez természetes, hogy ennyire aggodok vagy inkább gondoljak másra? Mások is gondolnak ilyenre?
Persze, szerintem mindenki gondol ilyesmire, ez természetes, de ha lehet inkább foglald el magad valamivel, ne gondolj rossz dolgokra. Csak pozitívan!:)
További nyugodt babavárást kívánok!
Üdv. Lassan 37 hetes kismami :)
én az első 3 hónapot folyamatosan végigaggódtam, hogy megmarad-e, pedig minden vizsgálaton minden rendben volt:)
szerintem természetes, ha aggódunk, már most féltjük a kis csöppséget, akiért ezután egész életünkben aggódni is fogunk :)
Érdekes, én az első gyerekemnél nem féltem! Már az 5. héten tudta mindenki, hogy babát várok. Nem volt semmi baj, már 6 éves a lányom.
Aztán volt egy missed ab.-om, és utána 1 évvel vártam újra babát(tavaly). Na akkor már féltem, nem mondtam el még anyukámnak se a 12. hétig! Azóta ő is 9 hónapos.
De azért próbálj meg nem aggódni, biztos minden oké lesz. Próbáld magad elfoglalni, olvass, vagy netezz:)
Sok sikert, és kitartás!
En is ugy vagyok az egesszel mint a 16:56-os valaszolo. Annyi a kulonbseg, hogy en szombaton leszek 7 hetes. De en is ugy gondolom, hogy ha elmegy, akkor annak oka volt. En a 12. hetig meg sem tudom, hogy minden rendben van-e, mert csak december 9-en lesz az elso uh-m. (Kulfoldi rendszer)
De probalok nem gondolni bajra es nem idegeskedni miatta, nehogy attol legyen majd baj.
Te is probalj nem tul sokat parazni. Es gondolj arra, hogy a terhessegek zomeben minden rendben zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!