10 nap van még a mensiig, de már két napja leszakad a derekam és görcsöl a hasam. Mitől lehet?
Szia! Mi újság van Veled? Nálam előjött a gyomorégés ami már 2 napja elviselhetetlen fel is vagyok puffadva. Ma vettem gyógyszert is, mert már nem bírtam tovább. Most már egészen jól vagyok.
zoknibaba (az előző válaszolok is én voltam)
Én ma reggel biztos lettem abban, hogy megjön. Elkezdett fájni a derekam ez pedig annak a jele. Tehát nekem péntekig biztos mensi lesz sajna.:( Most meg majd jönnek a további vizsgálatok.
Neked szurkolok! :)
zoknibaba
Persze tudom bármi lehet, de ennyi idő alatt már valamennnyire ismerem a tesetem jelzéseit. Max ugy tudok nem gondolni rá, hogy lefoglalom magam.:) Tudom viszont, hogy olyan nincs hogy nem gondolok rá.:)
Köszönöm a biztató szavakat.:)
Nagyon sajnálom.:(( De amig piros vér nem lesz addig ne add fel. Nekem is biztos meg fog jönni, nincs még konkrét jele csak érzem. Ez amolyan női megérzés.
Azért még szurkolok Neked!:)
zoknibaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!