Bármilyen vitamin jó lehet terhesség előtt? Valamelyik növeli az esélyt a babára?
Figyelt kérdés
A supradin az egyetlen amitől nem hízok.Nem szeretnék erre a plusz 5 kilóra még hízni.2009. ápr. 28. 17:19
1/6 anonim válasza:
Kétféle terhesvitaminról tudok, az elevitről és a gravidáról. Én az elevitet szedem és szerencsére nem hiztam tőle.
2/6 anonim válasza:
Én is Elevitet szedtem. Nekünk elsőre összejött. De mondjuk ez biztosan nem a vitaminnak köszönhető, mert akkor nagyon sok nőnek megoldódna a problémája. Amíg szedtem, és nem híztam.
3/6 anonim válasza:
én csak vasat szedek és folsavat, semmi vitamint. Az én dokim állandóan a folsavat szajkózza, mert az nagggyon fontos. Szedjél azt, ésakkor nem kell vitamin. Különben meg itt a tavasz, inkább gyümivel meg zöldséggel tömjük magunkat, mint vitaminokkal
4/6 anonim válasza:
a supradyn is nagyon jó mert abban is megvan minden olyan vitamin ami ilyenkor kell, más vitamint szerintem eléglesz akkor szedned ha már terhes vagy
5/6 anonim válasza:
Szerintem az esélyt nem növeli egyik sem,de azért jó ha van vitamin a szervezetben.Én az elevitet szedtem,de hiztam tőle.Van,aki 1 hó alatt 6kg-t.DEz szerintem alkat kérdése.
6/6 anonim válasza:
bárcsak én is híznék...nem bánnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!