Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sperma-probléma. Kinek milyen...

Sperma-probléma. Kinek milyen módszerrel és mennyi idő alatt sikerült a baba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia!Két és fél év próbálkozás után, 1 hónap Fer14 szedéssel most 11hetes babás vagyok.Januárban lesújtó eredményeket kaptunk kiskatona-ügyben, de megtaláltam a Fer-t!!!Most pedig nagyon boldogok vagyunk.Próbáljátok ki!!!
2009. ápr. 28. 18:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Ok, köszi, bár már mindenképpen lombik lesz :S (Reméljük, csak egy :)) Ez a Fer 14 recept nélkül kapható?

Köszönöm a választ a többieknek is!

2009. ápr. 29. 11:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Az előtörténetünkről még annyit, h 2x volt 5 millió a szám, egyszer 26 millió, ezen felbuzdulva csináltunk inszemet, ahol ismét 5 millió lett sajnos, ennek megfelelően nem is sikerült :( Elég régóta próbálkozunk, és már nagyon kellene a baba, ezért adtam be a derekam a hormonbombának, de azért tartok tőle..
2009. ápr. 29. 11:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia Fer14-t a neten rendeltem meg, ha jól tudom, máshol nem is kapható...Szorítok mindenkinek:L
2009. máj. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!