Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két éve nem esek teherbe,...

Két éve nem esek teherbe, illetve nem marad meg a baba (3x fordult elő). Lehet ez genetikai probléma?

Figyelt kérdés

Két éve nem esek teherbe, illetve nem marad meg a baba (3x fordult elő). Anyukámnak volt sziámi terhessége, de meghaltak a szülés után...Visszavezethető ez rám?

Sok dokinál voltam, de ezt senki nem mondta. Megint orvost akarok váltani, kérhetem konkrétan, hogy ennek nézzen utána? Van erre mód? Valami genetikai vizsgálat vagy ilyesmi?

Hormonjaim rendben, petevezetékek átjárhatók (teherbe esek.

2009. ápr. 5. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A genetika nagyon alattomos is tud lenni. Még térdfájást is lehet örökölni, nemhogy egyéb komolyabbnak tekinthető dolgot. Sőt, úgy tudom, hogy ha később szerzünk valamilyen komolyabb "betegséget", kódolja azt is a genetikánk, ami hibás géneket sajnos továbbjuttathatunk. Ezért érdemes, hogy ne túl későn foganjon baba, nem csak anyu ne legyen koros, hanem apu sem!!! A genetikusok pedig ha nincs komolyabb "családfa" betegség, mindenkinek 10 %-ot mondanak öröklésre. Végigjártam ezeket az utakat... Második házasságomból a gyermekem, apjától örökölte az epilepsziát. Ha tudtam volna!!!!!!
2009. ápr. 5. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok: a 10 % bizony SOK!
2009. ápr. 5. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Istenem milyen sokan vagyunk, én is annyira szeretnék már babát, és nem jön össze. Egyáltalán. Két teljesen egészséges ember, akiknél nagyon jól érezné magát az a kisemberke, mert mindent megadnék neki, amit csak bírok....:(
2009. ápr. 5. 14:21
 4/6 Grófházy ***** válasza:
100%

nem lehet,hogy sárgatestelégtelenséged van?

A peteérés után helyén sárgatest képződik,ami progeszteront termel,és ez segíti a terhesség fennmaradását.

Sokan kapnak Utrogestan tabit vagy valami orális pogeszteronpótlást...

2009. ápr. 5. 18:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Duphastont kaptam az utolsó alkalommal, de nem segített. Akkor megnézték vérből a progeszteront, azt mondták, tökéletes az eredményem...

Az első kettőnél igaz, tényleg nem kaptam semmit...

2009. ápr. 6. 07:13
 6/6 Grófházy ***** válasza:

utolsó vagyok ismét

Én a helyedben keresnék egy jó endokrinológust

2009. ápr. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!