A lily tesztben mennyire lehet megbizni?
40. percre??? az csak száradási csík szerintem...
Amúgy nekem a lily sose jött be..
Mostani terhességemnél a gyógyszertári quipido már 10 napos babát kimutatott, a medi lab pedig 3 nap múlva lett láthatóan pozi.
Az már nem érvényes. Nekem a nem várt előtti délután egyértelműen pozitív lett (csak egy picit halványabban) és előtte, mikor nem volt baba akkor egyértelműen negatív volt, 10 perc után már nem nézegettem, mert nem is szabad!
Pár nap múlva ismételd meg ha addig sem jön meg.
ez tök jó. minden egyes nyamvadt tesztre rá van írva milyen eredmény érvényes. pisiltek össze vissza délután meg este kukába kerül majd kiveszem megnézem elmegyek vásárolni mire hazajövök pozitív egyszerűen nem értem. nem lehet elolvasni a tájékoztatót? általában türelmes vagyok de ze most kikívánkozott. naponta legalább 4 kérdés van hogy megbízható e ez vagy az a teszt. IGEN megbízható csak tudni kéne már használni is.
még egyszer bocsi de ezt már le kellett irnom.
Azt kérdezte hogy a Lilly teszt másoknál csinált-e ilyet. És miért ne kérdezné meg? Nincs ebben semmi rossz.
Nem volt szép az a válasz amit a kérdező kommentált, de az sem ahogy kommentálta azt a kérdező. Legyünk egymással tekintettel, főleg a válaszolónak mondom, inkább ne írjon ha valami nem tetszik.
A kérdezőnek: ne szívj mindent mellre, hagyd figyelmen kívül ha valaki rosszindulatú, ne azonosulj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!