Ilyen görbével reménykedhetek + tesztben holnap? Ilyen hőeséssel is tesztelt vki +?
Figyelt kérdés
Mensi előtt 2-3 napot szoktam barnázni,de még semmi jele.26-26napsak a ciklusaim.
2010. dec. 6. 15:24
1/8 anonim válasza:
Szia! Kicsit korai ha jól látom holnap lesz 11. dpo. Még várjál két napot hogy biztosabb eredményt kapjál de lehet pozitív a teszted!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. dec. 6. 15:34
3/8 anonim válasza:
Itt nincsen "hőesés", ha jól tudom a piros azt jelzi, hogy később mérted, nem? De egyébként is "rendben van a görbe".
Ha nincs semmi más tüneted, én is várnék még a teszttel.
(Második babámmal az aktus utáni 10. napon lett +, de akkor én már piszkosul émelyegtem...)
4/8 A kérdező kommentje:
Igaz,ami igaz,általában fél4kor kelek.Hétvégén meg jóval tovább alszom.(9-10órái).Ennyire befolyásolhatja a hőt?
2010. dec. 6. 17:24
5/8 anonim válasza:
Igen, ennyire befolyásolja...
Egyébként van esély arra, hogy babás legyél, csak hát még várni kell, hogy kiderüljön...
Szurkolok!
7/8 anonim válasza:
Szia! Mi a helyzet????megjött? vagy esetleg egy +teszt?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem jött még meg rendesen.Szerintem holnap fog.:(Még csak barnázok.
2010. dec. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!