Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel terhességet a...

Ki tesztel terhességet a héten? Én holnap tesztelek :-)

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 14:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

gratulálok utolsó! :)

remélem nemsokára nekünk is sikerül !

2011. okt. 4. 20:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm nagyon drukkolok mindenkinek aki szeretne babát h mihamarabb összejöjjön!!!
2011. okt. 6. 08:23
 13/23 Szanka ***** válasza:
Második vagyok, teszteltem én is negatív lett :( Pedig még mindig nem jött meg. Olyan lehet, hogy túl korán teszteltem ?
2011. okt. 6. 15:19
 14/23 A kérdező kommentje:

valami nem stimmel, nekem még most sem jött meg. teljesen kész vagyok már

utolsó lehet korán teszteltél :) mikorra nem várod pontosan?

2011. okt. 6. 15:26
 15/23 Szanka ***** válasza:
elméletileg 5-én. csak furi mert feszül a mellem! Meg jópáran megkérdezték a munkahelyen is hogy nem vagy kismama olyan más az arcod! ez nem naon értem lehetne látni? de senki nem tudja hogy babát szeretnénk!
2011. okt. 6. 15:53
 16/23 A kérdező kommentje:

pedig lehet van benne valami. van akinek meglátszik az arcán :)

drukkolok hogy úgy legyen.

én kedden megyek orvoshoz, vizsgálatra.

2011. okt. 6. 16:03
 17/23 Szanka ***** válasza:
Pedig a teszt negatív lett, várok még hátha megjön vagy nem tom, még egy hetet várok és ha addig se semmi akkor csinálok még egy tesztet!
2011. okt. 6. 16:18
 18/23 A kérdező kommentje:

nekem is negatív lett a teszt, de én legbelül reménykedem hátha mégis van valami, csak ne ciszta :(

kedden minden kiderül nálam.

remélem nálad is minden rendben lesz.

2011. okt. 6. 16:27
 19/23 Szanka ***** válasza:
Remélem! De azért írd meg, hogy mi volt!!! Szorítok! A cisztának, amúgy van előjele?
2011. okt. 7. 15:24
 20/23 A kérdező kommentje:
cisztának nincs előjele. mondjuk van akinek fáj nagyon, szúró érzés jobb vagy bal oldal, épp ahol nőtt. nekem nem fáj semmim, hanem a méhem szurkál meg görcsöl, melleim fájnak, de a teszt negatív, a hőm 1 hete 36.9 és se le se fel, meg sem mozdul.
2011. okt. 7. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!