Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire számítsak a görbe alapján...

Mire számítsak a görbe alapján? Vegyek másik tesztet?

Figyelt kérdés

[link]

Ma reggel nega lett a Medi-Lab tesztem. Reménykedhetek még? Cici érzékenység, mellbimbó viszketés, és testápolószerű, krémes folyás, de csak minimális. Nem tudom, már nagyon félek, hogy soha nem fogok + tesztet látni. 1-re nem várom, de múlt hónapban is 31. napra jött meg, és ma pont a 31. napomon vagyok. Mit tegyek? Vegyek másik tesztet?

2009. ápr. 28. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
szia ahogy néztem a görbédet nagyon gyönyörű mivel mindíg ugyan abban az időben mérted ezért sok esély van a babára de lehet h tesztelned kellene ha holnap nem jön meg és ne addddd fel én már 4 éve szeretnék +at tesztelni
2009. ápr. 28. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:

az előző vagyok

majd írd meg mi lett nagyon drukkolok

2009. ápr. 28. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Már írtam Neked nem is egyszer, szerintem nagyon szép a görbéd. Próbáld meg 2 nap múlva reggeli vizeletből egy másik teszttel. MediLabról nem mindenki mond jókat!

Ez még simán lehet baba. De ne görcsölj rajta ennyire, mert atól is tolódhat a menszi és csak tovább idegesíted magad. :) Szorítok!!!!

2009. ápr. 28. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a pé-d nem akkor volt,amikor a ciklus.hu behúzta,hanem 16 körül.Akkor viszont még korai volt a teszt,mert a luteális szakaszod 12. napján jársz.Még várj a nemvárt napjáig,hogy több csalódás ne érjen!Amúgy a görbéd nagyon ígéretes!

Drukkolok neked!:))

2009. ápr. 28. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ma reggel teszteltem Medi-Labbal, nagyon halvány pozitív. Én is abban raménykedek, hogy 2 nap múlva jobb lesz. Amíg nem jön meg addig van remény!
2009. ápr. 28. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is később volt a pé-ed.Így még a teszt nem volt mit kimutasson.Gyönyörű a görbéd.

2 nap múlva,ha nem jön meg akkor tesztelj mégegyet.

Drukkolok neked,tudom milyen nehéz kivárni ..

2009. ápr. 28. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ebből nem lesz baba.....??? De szerintem lesz:)))
2009. ápr. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!