Szerintetek hány éves kor az ideális gyermekvállalásra? (nőknél).
Kíváncsi lennék,hogy ti hány évesen szültétek(szülte a párotok)az első babát.Mennyit próbálkoztatok,míg összejött?Hány éves korban a legjobb babát vállalni,ha minden szempontot összevettek?Felsőfokú egészségügyi,természettudományi/pedagógiai(Én dietetikusnak készülök gondolkozom a környezetkutatóin,mert nem tudom melyik szakma lenne a jobb,párom vegyészmérnök+kémia,fizika informatika szakos tanár)végzettséggel külföldre vagy belföldre érdemesebb tervezni?
Azt is megírhatjátok hogy szerintetek melyik szakma a keresettebb.Köszi a válaszokat!:)
Én 20 vagyok, és most, hogy végre kész a családi fészek, teljesen felkészültünk a párommal a kislányunkra :)
November végére várjuk.
Egyébként pedig mindenki máskor érik meg az anyaságra, nem lehet általánosítani.
Szia
Én 26 évesen szültem a kisfiamat,most meg 29 évesen várjuk a tesót csak még nem jött össze!!!
Üdv
én 31 voltam a férjem 32,amikor a fiunk megszületett.a megismerkedésünk után egy évvel volt a lánykérés,rá öt hónappal az esküvő,rá kilenc hónapra megszületett a fiunk.az első próbálkozásra sikerült
ha hamarabb megismerkedünk,nyilván hamarabb lesz baba.de így mindkettőnknek biztos egzisztenciánk,állásunk volt,nem kellett albérletbe bizonytalan anyagi körülmények közé szülni
26 és 28 évesen szültem és 31 előttre tervezzük a 3. at. 29 vagyok.
Amint megbeszéltük hogy jöhet a baba mindkétszer a 2. hónapban sikerült.
Férjem kőműves, burkoló, én titkárnő, számviteli ügyintéző. Tervezzük építőipari cég indítását 2-3 éven belül.
Biológiailag 20-30 között az ideális, egzisztenciálisan pedig 30-40, életúttól függően. Ez az örök dilemma :)
Szerintem bármely természettudományi (egészségügy, kémia, informatika) szakmával általában normálisan, szépen el lehet helyezkedni, persze nagyban szerencse, lakóhely kérdése is. Pedagógiával már kérdésesebb.
Külföldre csak akkor menjetek, ha a szakmai nyelvet is tudjátok rendesen. Ha ez így van, akkor viszont pénzügyileg valószínűleg érdemesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!