Nem tudom hogy terhes vagyok-e, de fáj a tokom. Mit tegyek?
Gőzölni lehet, kamillateát, forrón inni, negrót enni, mézet enni, sok gyümit enni, pizsit húzni és 2 takaró alatt kiizadni:-)
Gyógyszer nem jó bevenni, főleg a legelején nem. Lázad ne legyen, ha van, kérdezd meg a dokidat!
Szia!
Én ugyanebbe a cipőben vagyok, de talán már kifelé megyek belőle. Strepsilst nem lehet terhesség alatt, viszon én gyógyszertárban vettem homeopátiás szert a neve Hoéogén 9, ami torokfájásra van és kismamák is szedhetik, plusz ha köhögsz is,akkor lándzsás útifű szirup és természetesen a méz, teá, pihenás, sok gyümölcs, C.vitamin, de azt sem szabad túlzásba vinni!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Ez egy tévhit és fölösleges riadalom,hogy nem lehet bevenni semmijen gyógyszert!Ha érdekel a téma,akkor kérdezz meg egy genetikust,mert ő biztosan jártasabb a témában,mint egy sima nőgyógyász.
Ha te beteg vagy az sokkal veszélyesebb a babára,mint a gyógyszer.De a legveszélyesebb pedig a láz,mert idegrendszeri károsodást okoz a magzatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!