Sok sírós hónap után, mire számítsak? Nagyon elvagyok kenődve.
Figyelt kérdés
9 hónapja nem jön a baba, és csak 5hónapja kezelnek, mivel nem volt pé-m. Úgynéz ki hogy mostmár van, csak nem tudom hogy a tüsző megrepedt-e?! Lehet valahogy következtetni erre? Mit tudtok kiolvasni a görbémből? Mire számítsak az elkövetkező napokban? Még kb másfél hetem van a nem vártig. Itt a görbém : [link] 2009. ápr. 28. 09:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem tökéletes a görbéd! Nagyon szorítok!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, bízom abban hogy hamarosan Én is az anyukák körébe csatlakozhatom :)
2009. ápr. 28. 09:08
3/5 anonim válasza:
SZia. Szerintem is tökéletes a görbéd, mostmár a lényeg hogy a nem várt napjáig a vízszintes vonal felett maradjon! 1-2 tizedes hőingadozás nem gond! És jókor voltatok együtt, így minden esély megvan rá!!!
Nagyon drukkolok mert tudom milyen érzés!
Tavaly májusban volt egy vetélésem, szeptemberben kiderült a pcos (nem volt pé de hormonok rendben) decemberben szedtem clostit, januárban teherbe estem és most 17 hetes vagyok! Fel a fejjel! Jönni fog a baba!
Mielőbb+++++++++++ teszteket kívánok! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ, sajnos tudom mi is az a pcos.
2009. ápr. 28. 09:21
5/5 anonim válasza:
Szia nekünk 15 hónapja nem jön őssze a baba,már túl vagyok a síráson. Már belfáradtam hogy hónapról hónapra nem jön össze a baba így hát úgy döntötem nem foglalkozom a gyerek gondolatal.Egyszer majd csak sikerül. Drukkolok nektek a mielőbbi babásodásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!