Milyen módszerrel fogyhatok le biztonságosan a hormonrendszer beállítása végett?
Figyelt kérdés
A fogigátló abbahagyása után híztam 10 kilót, ami a pajzsmirigyem betegségét is előidézte! (alulműködés)
Meggyőződésem, hogy ha visszafogyok az eredeti testsúlyomra, helyreállnak az értékeim...
Akinek sikerült lefogyni, kérem írjon!!
Emiatt már egy babát elveszítettem, nem élném túl többször...
2009. ápr. 27. 16:35
11/12 anonim válasza:
Szia! Én most fogytam 15 kilót. Orvosom javasolta a PCOS miatt, hogy diétázzak+tornázzak.3 hónap alatt sikerült. Nem eszem csokit, cukros üdítőket, kenyeret. A szénhidrát bevitelt is csökkentettem+minden másnap 10km szobabicikli+fogyis tea(Csala carázs). Szóval én tényleg mindent megtettem a baba érdekéban és most már eljutottam arra a szintre, hogy magától megjön a mensim+van peteérésem is. Szerintem Neked is jót tenne egy kis fogyás! Hajrá! Mindent bele!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!
Örülök, hogy nálad helyreálltak a dolgok, hamarosan jönni fog az a baba, ebben biztos vagyok! :)
2009. ápr. 28. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!