Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok szerintetek be...

Lombikosok szerintetek be lehet adni a Gonapeptyl-t (hormonrendszer gátló) és a Gonal F-et (tüszőérlelő) egymás után?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezeket egyeszerre kelle adnod? Ezt mondta a dokid? Most itt az a kérdés, h lehet-e mindkettőt pl. este vagy az egyiket inkább reggel, a másikat este? Én Gonapeptylt nem kaptam, nem ismerem.
2010. dec. 14. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:
A Gonapeptyl a Decapeptyl új neve és mivel fél adag Gonapeptyl-t és 2 adag egyszerre beadható Gonal-F-et kell beadnom naponta, úgy gondoltam, hogy egymás után beadva a 2 szurit este túllehetnék rajta. Lehet ezt így?
2010. dec. 14. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a Gonapeptyl ugyanaz, mint a Decapeptyl, akkor természetesen igen a válasz, mi is így csináltuk, esténként volt szuriidő, kivéve mikor duplázták a Gonal-adagot, akkor délelőtt is kellett. Második programból született kisfiam a napokban lesz hathetes :-) tarts ki, megéri! :-)))) drukkolok, ismeretlenül is
2010. dec. 14. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Gonapeptyl=triptorelin=GnRH agonista

Gonal=(kb.)FSH

Namost azt kellene megnézned a neten, hogy ezeknek a hormonoknak mikor van a cirkadián csúcsértéke (reggel vagy este) és akkor kell beadni.

2010. dec. 14. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
De szerintem lehet egyszerre.
2010. dec. 14. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ és az ismeretlenül drukkolást is!!!

1. lombikos babára vágyó

2010. dec. 14. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Elméletileg a gonapeptylt reggel kellene. Én délután adtam (5 körül), amiért jól lecseszett a doki, mikor kiderült, így a gonal-f-et és merionalt el kellett csúsztatnom pár órával. Viszont ez első lombiknál egymás után adtam mindig az összeset és akkor is jól stimulált. Sok sikert!
2010. dec. 15. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!