Volt e valakinek alacsony hőmérséklete a ciklusa során? Én most mérem először, ebben a hónapban és 36,2 volt a maximum szájban. Digitálissal mérek, de ha két tizeddel kevesebb is, szerintem akkor is alacsony! Most vagyok a 20. napon.
Figyelt kérdés
2008. márc. 13. 11:44
11/15 A kérdező kommentje:
Minden választ nagyon köszönök!!
Lehet, hogy a szám kihült, de közben baba van !!!!
2008. márc. 13. 12:30
12/15 anonim válasza:
szerintem a szád nem hűlhetett ki, még nem volt pé-d. majd lesz
13/15 anonim válasza:
na én is pont igy vagyok mint te nekem is pont ez a 20. nap. és még nekem sem ment fel a hőm. az én ciklusaim is 31 naposak. én nagyon izgulok hogy lessz-e peteérésem,mert ha nem megy fel a hő akkor tuti nincs
14/15 A kérdező kommentje:
Neked eddig mennyi volt a hőd átlagban. Tehát arra próbálok rájönni, hogy hol a " cover line".
2008. márc. 13. 21:44
15/15 anonim válasza:
Én higanyossal mértem nemmindig egy időben, és honaljbban.Nekem azért nemvolt ennyi eltérés mint neked,de nekem is volt hogy 36,3 vagy 36,6 volt. De Én még soha nemmértem sem szájban sem hüvelyben. De mostmár én is ráállok a reggeli hőmérőzésre,és mostmár én is szájban akarok mérni. De mikor felment a hőm akkor is honaljban mmértem,és 37,1 volt. szoval ha fent van akkor szerintem az is kimutassa ha honaljban méred.Ha van kedved levelezni irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!