Kismamák, leírnátok, hogy menzesz, , nem várta" előtt 3-4 nappal milyen tüneteitek voltak, és hogy mikor teszteltetek először pozitívat?
Tegnap beszéltem dokival, azt mondta menjek el máshova vérvételre. Szerinte nem létezik, hogy ilyen terhestünetek mellett negatív minden, ráadásul már rég meg kellett volna, hogy jöjjön. Tegnap reggel kicsit émelyegtem, ma pedig már itt ülök a melón és még mindig nagyon hányingerem van. Érzem, hogy forró vagyok, cicijeim egyre jobban feszülnek...ezeket még be is lehetne képzelni, na de a magas hő és az elérhetetlen méhszáj már elég gyanús. Én pénteken vagy szombaton tesztelek, ha megint negatív, hétfőn kiíratom magam vérvételre.
Szurkoljunk egymásnak! :))
Ma reggel arra ébredtem, hogy irtózatosan görcsölök. Megjött, de olyan sz*rul vagyok...úgy veszem a levegőt, mint a vajúdó kismamák. A derekam nagyon fáj, a petefészkeimet meg mintha ki akarnák szakítani. Nem birok normálisan egyenesen menni. 2 görcsoldót bekaptam, várom hogy hasson.
Fogom neked a csipiszt, legalább egyikünknek sikerüljen már végre!!
Alig várom már a januári lombikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!