Kismamák, leírnátok, hogy menzesz, , nem várta" előtt 3-4 nappal milyen tüneteitek voltak, és hogy mikor teszteltetek először pozitívat?
Nekem semmi különös tünetem nem volt. A 9. DPO-n reggel nem bírtam magammal, ezért csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet. Halványan, de egyértelműen pozitív lett:) Délután csináltam egy másikat és azon is látszódott.
7 hetes kismami
Nekem nem fájt a mellem, csak néha belenyilalt, eszméletlen sok vizes folyásom volt, azt hittem meg fog jönni, nagyon álmos voltam, majd leragadt a szemem egész nap, kilenc nappal ovu után teszteltem pozit. Drukkolok nektek, hogy ti is babások legyetek.
17.hetes
Nekem 30 napos ciklusnál 27ik nap reggel halvány pozi teszt.
Azon a napon kezdődött az émelygés reggel este cicibizsergés,hasszurka.Picit feszít a méhem.
Nekem ugyan azok a tünetek mint a pozitív teszteseknek mégis negatívat teszteltem!
Késik a menstruációm 1 hete,szurkál a hasam,éjjel 3-4szer megyek pisilni,hőhullám,hiszti-jókedv követhetetlen váltakozása...
Negatívat teszteltem ma reggel x-epil-lel. :(
De még mindig nem jött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!