Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, leírnátok, hogy...

Kismamák, leírnátok, hogy menzesz, , nem várta" előtt 3-4 nappal milyen tüneteitek voltak, és hogy mikor teszteltetek először pozitívat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 20:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! :)
2011. szept. 30. 09:59
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Nekem semmi különös tünetem nem volt. A 9. DPO-n reggel nem bírtam magammal, ezért csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet. Halványan, de egyértelműen pozitív lett:) Délután csináltam egy másikat és azon is látszódott.

7 hetes kismami

2011. okt. 1. 21:23
 13/25 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2011. okt. 1. 21:40
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt a mellem, csak néha belenyilalt, eszméletlen sok vizes folyásom volt, azt hittem meg fog jönni, nagyon álmos voltam, majd leragadt a szemem egész nap, kilenc nappal ovu után teszteltem pozit. Drukkolok nektek, hogy ti is babások legyetek.

17.hetes

2011. okt. 2. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Nekem 30 napos ciklusnál 27ik nap reggel halvány pozi teszt.

Azon a napon kezdődött az émelygés reggel este cicibizsergés,hasszurka.Picit feszít a méhem.

2011. okt. 2. 17:21
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan azok a tünetek mint a pozitív teszteseknek mégis negatívat teszteltem!

Késik a menstruációm 1 hete,szurkál a hasam,éjjel 3-4szer megyek pisilni,hőhullám,hiszti-jókedv követhetetlen váltakozása...

2011. okt. 2. 19:01
 17/25 A kérdező kommentje:

Negatívat teszteltem ma reggel x-epil-lel. :(

De még mindig nem jött meg!

2011. okt. 3. 21:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok a szintén inszemes. Szombaton teszteltem: negatív, tegnap teszteltem: negatív. Nem tudom most mi a fityfene van. Az utro-t is abbahagytam szombaton, hétfőn már menstruálnom kellett volna. Semmi görcsölés, méhszáj szinte elérhetetlen, be vannak durranva a melleim, viszont a ma reggeli véreredményem 0,1. Szóval nincs baba, de nem tudom, hogy akkor miért nem jön meg.
2011. okt. 5. 10:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja és a hőm 37,3. Abszolút nem értem. Ma hívom a dokit.
2011. okt. 5. 11:00
 20/25 A kérdező kommentje:
Még nekem is nega, ha hétfőig nem jön meg és negatív lesz a teszt megyek dokihoz. De ma már azt hittem megjön , mert teljesen úgy fájt a hasam és olyan érzésem volt, de semmi. Viszont semmi tünet!
2011. okt. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!