Lombikosok, oktoberben lesz a 2. beultim, lesz meg mas is aki oktoberben kap vissza esetleg fagyasztott embriot?
Egész jól vagyok, bár fájdogál a hasam, néha jobb, néha rosszabb, de remélem holnapra elmúlik, ma pihizek sokat :) Nektek a leszívás után kellett Crinone gélt használni? Nem tudom, hogy már ma el kell, hogy kezdjem vagy csak holnaptól... Elfelejtettem megkérdezni a dokit, most meg ezen agyalok.
I.
6 prüntyike indult meg, szerdán, 5 naposan beülti :) Már alig várom!
A hasam tegnap borzalmasan fájt, járni is alig tudtam, mára már sokkal jobb, szinte semmi bajom nincs, főleg ezen hír után :))
I.
I.-nek: Jaj az nagyon jo, a hasfajas is eleg normalis. Meglatod minden rendben lesz:)
Remelem a masik leendo kismama is jol van, akinek mar megvolt a beulti:))
Nekem meg mindig semmi de semmi tunetem nincs. Mar kezdem furcsalni. Sikerult beszelnem a dokival, amikor meghallotta a Hcg szintjet, nem akarta elhinni. Csutortokon ujabb vervetel, aztan megmondjak, mikor lesz a 1. uh. Remelem minden rendben lesz. Izgulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!