Lombikosok, oktoberben lesz a 2. beultim, lesz meg mas is aki oktoberben kap vissza esetleg fagyasztott embriot?
Meglatod, hogy rendben lesz minden, es visszakapod mind a kettot. Szoritok:))
Nalam mar nagyon megy a visszaszamlalas...
Sziasztok! Nem rég telefonáltam és megtudtam,hogy a két sejtből egy megtermékenyült. Holnap kell őket újra hívnom.
Mindenkinek szorítok! Kinek ezért,kinek azért...:)
Lanyok, megcsinaltam ma reggel egy 10-es erzekenysegu tesztet es halvany + lett. Nem tudom, hogy mennyire lehet orulni, mert ha tul alacsony a hcg, ok hogy +, de az is lehet, hogy kemiai terhesseg. Nekem az volt az 1.beultinel is. Igaz akkor soha nem volt + a tesztem, mindig - volt. Most nagyon izgulok. Holnap csinalok egy masikat, hatha erosebb lesz a csikocska:))
Akinek ma lesz a beulti, szoritok, biztos minden ok lesz, utana pihenes!!!
Jaj de örülök!!!
Én most megyek 10-re a babácskákért!
2-3 napig nem leszek net közelben,de írj és visszaolvasom!
Szorítsatok!
Remelem sikerult a beulti a tegnapi valaszolonak. Gondoltam rad. Mit mondott az orvos, mire kell vigyaznod?
En ma is csinaltam egy tesztet, kicsit erosebb lett mint a tegnapi, de meg mindig nem olyan mint a kontrolcsik. Holnap kiderul minden. Remelem nem lesz alacsony a Hcg, mert abban mar biztos vagyok, hogy valamennyi lesz, de hogy mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!