Sikerült valakinek spontán teherbe esnie lombikkezelések
alatt, előtt, után?
Figyelt kérdés
Akár lombik előtt vagy már kezelések után, vagy már ha van egy lombikos baba
2011. szept. 29. 17:06
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem márciusban volt a második sikertelen lombikom.
Junius 10-én jött meg utoljára és holnap leszek 16 hetes nagyon boldog kismama!
Miért kérdezed? Te is ilyesmiben reménykedsz? Mert ha igen, azt nagyon jol teszed. Én végig nem hittem a lombikban, én mindig azt mondtam a kezelő orvosomnak, hogy én természetes uton leszek kismama és tessék, így is lett!
Ugyhogy mindenkinek akinek van legalább egy petevezetője ott a remény!
2011. szept. 29. 17:23
2/9 anonim válasza:
Az egyik barátnőm lombik utáni hónapban. Nem sikerült a beültetés, és az utána lévő hónapban spontán megfogant a picikéjük:-D Egy másik ismerős első babája lombik, a második spontán fogant!
2011. szept. 29. 17:23
3/9 anonim válasza:
Ismerosomnek ket lombik utan mondta az orvos, h hiaba probalkoznak. Inkabb hagyja meg a penzet es fogadjon orokbe. Eltelt par ideges honap, nem akart orokbefogadni, majd megis meggondolta magat. Ket honappal az utan, h elkezdte a procedurat terhes lett spontan. Gyonyoru kislanya lett es egeszseges.
2011. szept. 29. 17:24
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a biztatást!
Nekem van már egy gyönyörű 8 hónapos kislányom aki lombikkal sikerült, jövőre szeretnénk a kistesót és jó lenne ha spontán összejönne:)
Nálunk apával van gond...
2011. szept. 30. 07:55
5/9 anonim válasza:
3 leszívás, 4 beültetés után mondták, h pihenjek és 1 hónapra rá spontán kismama lettem, kislányom lett, férjemmel volt a gond. Vagy mégsem? Én úgy álltam hozzá, h ha valakinek van legalább egy spermiuma, akkor annak lehet gyereke, férjemnek nem millió, csak pár százezer van, de hát van, tehát gyereke is lehet és lett is. Ennyi.
2011. okt. 1. 20:19
6/9 anonim válasza:
Ja és közben rájöttem, h éjjel van peteérésem és ez volt a gond, h éjjel sosem voltunk együtt. Csak mielőtt kismama lettem. Utolsó válaszoló.
2011. okt. 1. 20:21
7/9 anonim válasza:
Kérdező, azt írtad, hogy a férjednél van a gond. Megkérdezhetem, hogy miket próbáltatok a javulás érdekében, és segített-e valami, vagy hogy milyenek az ő eredményei? Biztos sok mindennel próbáltatok javulást elérni. (gondolok vitaminokra, gyógyszerekre, életmódra). Nagyon érdekelne, előre is köszönöm!
2012. ápr. 16. 12:31
8/9 anonim válasza:
Régi a kérdés, de valakinek reményt adhat. 1,5 év után a lombik előtti ciklusban sikerült. :)
2017. ápr. 18. 17:51
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Első voltam! Na én meg annyira meddő vagyok, hogy azota született még egy kislányom! Most 3honapos. Az akkori terhességemböl meg 5 éves a Kisfiam! Mindketten természetes uton fogantak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!