Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináltjak a megmaradt...

Mit csináltjak a megmaradt Clostilbegyttel iletve Choragon injekcióval?

Figyelt kérdés
Megmaradt két doboz Clostilbegyt és két adag Choragon injekcióm, plusz két doboz ovu tesztem. Kiönteni nem akarom, kidobni nincs szívem, a gyógyszertárban csak néztek rám, hogy sajnos nem tudják megmondani mi legyen vele. Ti mit csináltatok a megmaradt gyógyszerekkel?
2009. ápr. 27. 11:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a gépelési hibákért! Természetesen "csináljak" és "illetve".
2009. ápr. 27. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Tedd el a következőre! :) A gyógyszert legálisan nem adhatod el, de van rá példa pl. az expresszen is. Az ovu teszt érdekelne engem is!
2009. ápr. 27. 11:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Remélem a következőnél nem lesz rá szükségem, az nagy bajt jelentene, ugyanis korábban lejár a szavatossági ideje, mint amikorra várjuk a babát:(
2009. ápr. 27. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha jóban vagy a nőgyógyiddal vagy az asszisztensével, említsd meg nekik és hagyd náluk ha engedik. Biztos van olyan akinek jól jönne!
2009. ápr. 27. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Jajj, nem úgy gondoltam! Ne érts félre! A kistesóra céloztam! :)
2009. ápr. 27. 12:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Semmi gond, értem én, hogy hogy érted:)!

Második válaszoló:Köszönöm a tippet, megemlítem az orvosnak!Egyébként most, hogy mondod, mintha láttam volna nála bontott csomagot a polcon. Nem is értem miért nem lehet pl. a choragont egyesével venni. 9000 Ft egy doboz és az elég ( nem mindig ) 3 hónapra. Nekem szerencsére egy elég volt, így ott fog tönkremenni 6000 Ft értékű "cucc", ha nem találok megoldást:(

2009. ápr. 27. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem igaz csak Clostil maradt ki de amikor elhoztam a dokitól ő azt mondta ha nem lesz szükség a többire akkor visszaveszi. És rá is szólt mert az első hónap után nem volt többre szükségem. Tehát visszavittem és vissza is vette tőlem.
2009. ápr. 27. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak fórumok az interneten, ahol sokan próbálkoznak kisbabával és ezeket a gyógyszereket szedik.

www.hoxa.hu.

Van külön clostilbegyt-es fórum is ott.

Biztos szívesen átvennék tőled.

Így ki sem kéne dobnod és valakinek segíteni is tudnál.

2009. ápr. 27. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
A családineten is van ilyen rész, hogy "megmaradt gyógyszerek". Vagy írd be így a google-be, kiadja őket...
2009. ápr. 27. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha megvan még a Clostilbegyt, én szívesen átvenném, elég hosszú kúra elébe nézek sajnos...

Ha aktuális még, írj privit! Köszi!

2009. aug. 24. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!