Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon azért nem esek teherbe,...

Vajon azért nem esek teherbe, mert túl sovány vagyok?

Figyelt kérdés
172 cm vagyok, és 52 kg. Mindenhol azt olvasom, hogy ez a súly nem megfelelő. Hiába próbálok hízni, nem jön össze. Mit tehetnék au ügy érdekében?
2009. ápr. 27. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Biztos hogy nem azért.Nincs hozzá köze.Én 45 kilóval egy évbe kétszer is teherbe estem,az elsőt sajnos elvetettem,de a másodikat megtartottam.
2009. ápr. 27. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sincs hozzá köze. Én 180 cm mellett vagyok 51,5 kg, és hozzám hasonló alkatú nőknek simán születtek babák a környeeztemben. Az egyik ilyen vékony ismerősöm most szülte a 6.-at :-)
2009. ápr. 27. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:

én is nagyon vékony vagyok de sok hozzánk hasonló nő esett már teherbe ne aggódj inkább azért nem sikerül mert még nem akar jönni

mindennek meg van a maga idelye hidd el nyugodtan, h minden történik valamiért

2009. ápr. 27. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Szia

Én is 172/52 vagyok, nekem is mindig ezt mondják az okosok, hogy azért mert sovány vagyok.Persze ilyenkor nagyon bedühödök, mert ez nem igaz. Nálunk vékonyabb lányok is estek teherbe.Nyugi nem vagy egyedül..Hízni én sem tudok, ilyen az alkatunk. Anyukám 48kg volt mikor engem szült, ő 162cm..

2009. ápr. 27. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Természetesen nagyon sokan esnek teherbe vékonyan, de orvosilag bizony csökkenti a teherbeesés esélyét az, ha valaki sovány (50 kg alatti). Ettől függetlenül csak bíztatni tudlak, mert az unokatestvéremnek pajzsmirigy problémával, 47 kg-san babája fogant, aki már 4 hónapos.

2009. ápr. 27. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam:)

MInden jót, mindenkinek:)

2009. ápr. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!