Türelmetlen vagyok, vagy érthető a viselkedésem?
Szia,
Akár elmész akár nem, érdemes lenne venni egy ovulációs mikroszkópot ami előre jelzi a peteérést.Így biztosabb a próbálkozás.A doki is ezt fogja ajavasolni csak ő az LH tesztel ami 2500 ft és 5 napra elég.Az ovulációs mikroszkóp 7000 ft és évekig jó.Tehát nekem 6 hónap után derült ki miután ezt elkezdtem használni, hogy nincs peteérésem.Kaptam gyógyszert, ami stimulálta a petémet és 3 érett pete díszelgett a méhemben :oD
Ebből egy megtermékenyült, de ebből is lehet következtetni, hogy mondjuk mi lett a másik kettővel...alkalmatléan volt és kész,A dokim nekem anno azt mondta, hogy minden 4. évben esik teherbe vki.Ne kérdezd miért....De tényleg szívből ajánlom a mikroszkópot gyógyszertárban lehet kapni, nem mindegyikben, babystart a márkája.Ezzel legalább előbre lesztek.Kitartás...
18 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!