Igaz az, ha a terhessegem elott nem kezdtem el vitamint szedni akkor mar most se kezdjek, pozitiv lett a tesztem tegnap elott?
Meg orvos nem latott,mikor menjek?Meg korai?
Terhesseg ideje alatt lehet hajat festetni?
Miért ne kezdjél el vitamint szedni??? Ezt hol hallottad? Legalább folsavat mindenképp kezdjél el szedni! De bármilyen terhesvitamint is elkezdhetnél.
Ha nincs panaszod, akkor még ráérsz 2 hét múlva menni orvoshoz, akkor már (talán) lesz szívhang -nekünk volt-.
GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!
Szia! Szerintem az hülyeség! Én sem szedtem vitamint,mert nem terveztük a babát,de amint pozitív lett a tesztem első dolgom volt vitaminért menni a patikába.
Attól függ mennyi idős terhes vagy,én 8 hetesen mentem először dokihoz,akkor már szépen látszott ahogy ver a kis szíve.
Lehet hajat festeni,csak figyelj oda hogy jól szellőző helységben fesd,hogy ne nagyon lélegezd be a szagát.
:)
Ez butaság.nyugodtan szedhetsz terhesvitamint.Nekem az elevit bevált.Gyógyszerész barátom mondta,hogy összetételben ez a legjobb,de ettől függetlenül van aki nem bírja.Próbáld ki először a kisebb csomaggal.
És nyugodtan mehetsz fodrászhoz,kozmetikushoz,pedikűröshöz....de az elektromos kezeléseket hagyjátok ki.
Soli viszont felejtős!!
Szépen süt a nap,úgyhogy majd a napsugarak termelnek neked boldogsághormont,és gondolom a pocakodban lakó minimanó és jócskán hozzájárul :):):)
vigyázz magatokra
szia!
Kb. hány hetes terhes vagy? úgy 7-8 hetesen "illik" először bejelentkezni dokihoz. A terhesvitamint én se értem. Nem szedtem , csak azután hogy megtudtam baba lesz. Már csak a folsav miatt is fontos szedned legalábba terhesség első 3 hónapjában , de után a is van , aki szedi (pl. én). Terhesség alatt lehet hajat festeni. Ha fodrászhoz mész , mondd neki, hogy kismami vagy ; szép az idő , közben legyen nyitva ajtó, ablak.Ha otthon fested , akkor pedig ugyanez a tanács. (nem a hajfestés ártalmas, hanem a "gőzfelhő")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!