Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz az, ha a terhessegem...

Igaz az, ha a terhessegem elott nem kezdtem el vitamint szedni akkor mar most se kezdjek, pozitiv lett a tesztem tegnap elott?

Figyelt kérdés

Meg orvos nem latott,mikor menjek?Meg korai?

Terhesseg ideje alatt lehet hajat festetni?

2009. ápr. 26. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne kezdjél el vitamint szedni??? Ezt hol hallottad? Legalább folsavat mindenképp kezdjél el szedni! De bármilyen terhesvitamint is elkezdhetnél.

Ha nincs panaszod, akkor még ráérsz 2 hét múlva menni orvoshoz, akkor már (talán) lesz szívhang -nekünk volt-.

GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!

2009. ápr. 26. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem az hülyeség! Én sem szedtem vitamint,mert nem terveztük a babát,de amint pozitív lett a tesztem első dolgom volt vitaminért menni a patikába.

Attól függ mennyi idős terhes vagy,én 8 hetesen mentem először dokihoz,akkor már szépen látszott ahogy ver a kis szíve.

Lehet hajat festeni,csak figyelj oda hogy jól szellőző helységben fesd,hogy ne nagyon lélegezd be a szagát.

:)

2009. ápr. 26. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
6-7hetes korban van szivhang akkor érdemes menni elöször dokihoz.Én is festettem a hajam és semmi bajunk nem volt töle.+vitamin szedésére azt mondta a dokim hogyha rendesen eszem gyümölcsöt és zöldséget akkor nem kell
2009. ápr. 26. 10:26
 4/5 Grófházy ***** válasza:
100%

Ez butaság.nyugodtan szedhetsz terhesvitamint.Nekem az elevit bevált.Gyógyszerész barátom mondta,hogy összetételben ez a legjobb,de ettől függetlenül van aki nem bírja.Próbáld ki először a kisebb csomaggal.

És nyugodtan mehetsz fodrászhoz,kozmetikushoz,pedikűröshöz....de az elektromos kezeléseket hagyjátok ki.

Soli viszont felejtős!!

Szépen süt a nap,úgyhogy majd a napsugarak termelnek neked boldogsághormont,és gondolom a pocakodban lakó minimanó és jócskán hozzájárul :):):)

vigyázz magatokra

2009. ápr. 26. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Kb. hány hetes terhes vagy? úgy 7-8 hetesen "illik" először bejelentkezni dokihoz. A terhesvitamint én se értem. Nem szedtem , csak azután hogy megtudtam baba lesz. Már csak a folsav miatt is fontos szedned legalábba terhesség első 3 hónapjában , de után a is van , aki szedi (pl. én). Terhesség alatt lehet hajat festeni. Ha fodrászhoz mész , mondd neki, hogy kismami vagy ; szép az idő , közben legyen nyitva ajtó, ablak.Ha otthon fested , akkor pedig ugyanez a tanács. (nem a hajfestés ártalmas, hanem a "gőzfelhő")

2009. ápr. 26. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!