Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire szülhetnék gyereket...

Mennyire szülhetnék gyereket egy olyan férfinak, aki egyre inkább hasonlít a volt férjemre?

Figyelt kérdés

Kezdenek kijönni azok a rossz tulajdonságok, amik kísértetiesen hasonlítanak az anno megromlott házasságom okaira. Volt házasságomban család voltunk gyerekkel, de benne magamra maradtam a gyermekemmel.

Hogyan érhetném el, hogy a családi élet cseppet fontosabb, mint a napi 10-12 óra tv nézés, na meg hát az állandó SPORT, ami szinte egyesegyedül érdekli.

Mi történhetett?

Szeretné ő is a közös gyermeket, na de hát érdemes végigcsinálnom ugyanazt?

Ráadásul stressz alapú hormonproblémáim vannak és ezt komolyan rendbe kell tenni... Nagyon nem egyszerű már a kezdet sem.

A szeretet nem mindig elég!!!!!!!!!!!!!!

Mik lehetnek a kilátások?

Kérlek segítsetek!

2009. ápr. 26. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Hát elég nehéz a helyzeted!De az én véleményem szerint ne csináld ezt végig mégeszer.Próbáltál már vele leülni és elbeszélgetni komolyan?Mert ha szeret akkor megérti és próbál az érdekében tenni hogy mindenkinek jobb legyen.Az én párom is ilyen volt és mióta elkezdtünk járni a meddőségibe azóta teljesen másképp fogja fel a dolgokat mert látja hogy milyen sokan szenvednek ettől és hogy más nőknek is a párja mellette áll,van akivel szinte inden alkalommal mégha csak egy uhre vagy vérvételre kell menniük is ott van mint az én párom is!Próbálj vele beszélni ha nem sikerül akkor hagyd az egészet és ne tedd magad tönkre!!!!Amugy mennyiidősek vagytok?

Üdv: Jucus

2009. ápr. 26. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

33 évesek mindketten, házasságokon túl... hasonló korú gyerekekkel. Nagyon szeret, én is őt. De nem szeretném társas magányban leélni az életem.

Este megtörtént a beszélgetés.

Miszerint ő már lejjebb adott és neki erre szüksége van.

Én a mértékletességre próbáltam volna rávezetni, de egyszerűen rettegek, hogy ez így marad. Másfél év után jön ki rajta?

A vizsgálatokra ha teheti jön ő is... A volt nejétől már megkapta, hogy akkoriban nem tette. De jelenleg jóval jobban szeret, hogy megváltozzon, de hát ezek szerint nem mindenben.

2009. ápr. 26. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En biztosan nem vallalnek be egy kisbabat ebbe a kapcsolatba, ahol azt irod, hogy "kezdenek elojonni a problemak"...meg hogy "rettegek".

Egy kisbaba nem oldja meg a gondokat. Egy kisbaba miatt a parod nem fog kevesebb TV-t nezni...stb.

En tuti jobban szeretnem magamat, es inkabb magammal a meglevo gyerekemmel torodnek, es kozos baba nelkul is lehettek boldogok.

Gondolj csak bele, ha mar most erzed, hogy nem kellene babat vallalni, akkor miert tenned??? Csak azert, hogy kozosen is legyen gyereketek, es te ket gyerekkel eljel akar tarsas maganyban, akar elvaltan, felesleges ujbol gyereket szulnod.

Es nem tudom ismered-e azt a mondast, hogy a no maganak szuli a gyereket. Valoszinu nalatok is ez van most is (hiszen ha ennyit tud tv-t nezni, veletek nem foglalkozik, az tuti)es ez lesz ha megegy babat szulsz.

En azt mondom ne szuljel!!! Amugy mit csinal meg a ferjed ha 12 orat TV-t nez????

2009. ápr. 26. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazad lehet. De nagyon szélsőséges, mert amit még férfitól nem láttam, hogy minden nap mosogat, amikor kell porszívózik, felmos. És nem kell szólni. Na de úgy gondolom ezzel nem tesz szívességet attól függetlenül, hogy még nem volt ilyen férfi az életemben. Szóval alapból eltakarítjuk magunk után...

Szeret is. Nagyon. A mástól levő kisfiamat is.

De a szeme máson sem csüng, csak a tv-n. Na a kisfiamnál vigyázni fogok... Panelban nevelkedett és ez pihenteti...

2009. ápr. 26. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Mármint a párom nevelkedett panelban.
2009. ápr. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!